Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner region Gardermoen

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Ullensaker, Nannestad, Nes eller Hurdal; kommuner som nyter godt av ”Gardermoen-effekten”. Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom i Gardermoen-området, og svarer på spørsmål du måtte ha rundt prosessen. Våre meglere gjør alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning. 

Kommunene nære Gardermoen opplever sterk vekst og stor tilstrømning av nye innbyggere, spesielt fra Oslo. Det anslås at 50.000 nye arbeidsplasser vil bli etablert her frem mot 2040, og med det øker også etterspørselen etter boliger.

Vår lokalkunnskap og erfaring her på Øvre Romerike har gjort oss til et av landets største meglerkontor. Vår erfaring, sammen med bransjens beste opplegg for boligmarkedsføring gjør oss til et trygt valg ved kjøp og salg av bolig. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs