Ski

Jernbaneveien 4, 1400 SKI

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Ski

Våre eiendomsmeglere i Ski har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i Oslo og Akershus. Vi hjelper deg med å selge din bolig og alt annet innen bolighandel. Våre meglere assisterer med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Østfoldbanens ytre og indre linjer møtes her, og stasjonsbyen Ski er derfor blitt et kommunikasjonssenter for deler av Akershus og Østfold, og et populært sted å bo for mange som jobber i Oslo. Byen vår vokser og med det øker tilbudet av ulike boliger. Vi har lang erfaring med salg av alt fra små leiligheter til store villaer og småbruk i utkanten av Ski.

Vår lokalkunnskap, sammen med Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg dersom du skal kjøpe eller selge bolig i Ski.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste