Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Grimstad

Våre eiendomsmglere har lang erfaring med salg av boliger og fritidseiendom her i kystkommunen Grimstad og i områdene rundt, fra Arendal i øst, Froland og Birkenes i nord og Lillesand i vest.rundt. Vi har lang erfaring og ekspertise i kjøp og salg av bolig og hytte i Aust Agder generelt og spesielt Grimstad. Våre meglere hjelper deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Grimstad har også flere vernede naturområder og en flott skjærgård, der mange holmer og øyer er lagt ut som friområder. Vi kjenner hver holme, hver strand og hvor du får du beste "porkene" i by'n. 

Erfarne meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en respektert megler i distriktet. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål som gjelder boligfinansiering, og bransjens beste markedsføring av bolig gjør oss til et naturlig valg når enten du skal kjøpe eller selge eiendom her i distriktet.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs