Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Kongsberg

Våre eiendomsmeglere på Kongsberg kjenner til det som er av boliger på begge sider av Lågen og står klar dersom du skal selge eller kjøpe bolig. Vi hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Uansett hvilken av Kongsbergs mange bydeler du befinner deg i er det aldri langt mellom ”våre” eiendommer. En av tre boligeiere velger oss som sin samarbeidspartner ved salg av bolig her i bergstaden ved Numedalslågen. Og fordi det moderne Kongsberg, med Kongsberggruppen i spissen, er et bysamfunn i rivende utvikling, ser vi lyst på fremtiden.

Ta kontakt med en av våre meglere og la deg imponere av deres lokalkunnskap og engasjement, også på områder som ligger utenfor byens grenser, som Hvittingfoss, Skollenborg, Svene, Flesberg og Rollag. Vår nærhet til noen av landets mest populære fjellområder, gjør oss dessuten til t naturlig valg ved kjøp og salg av hytter. Vi har derfor meglere som har spesialisert seg på salg av hytter. I det høyteknologiske Kongsberg vet våre kunder også å sette pris på at vi ligger helt i forkant på IT-fronten og tilbyr innovative løsninger som gjør markedsføringen mer effektiv.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs