Gå til innhold

Vi kjenner hytteområdene i Buskerud!

Våre eiendomsmeglere i Buskerud Fritid har lang erfaring med salg av hytter og fritidsboliger, både i Kongsberg, Numedal og Sigdal. Våre primærområder er Blefjell og Vegglifjell. I tillegg selger vi hytter både i Nore og Uvdal, Skrim, Haglebu og Tempelseter.

Uansett beliggenhet stiller salg av fritidseiendom andre krav til eiendomsmegleren enn salg av boligeiendom. Nettopp derfor har vi spesialisert oss på salg av fritidseiendommer.
Det sikrer deg som kunde en trygg prosess. Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføringspakker og Norges største kjøperregister, gir deg en ekstra fordel i kampen om kjøperne.

Selv om vi er spesialiserte på hytte- og fritidsboligsalg, kan vi også boligmarkedet, og vi hjelper deg gjerne med salg av boliger i Numedal ( i kommunene Flesberg, Rollag og Nore og Uvdal).

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs