Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Alta

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom i landet rundt Altafjorden; i Alta Sentrum, Bossekop eller Elvebakken med omegn, og i ytterdistriktene Tverrelvdalen, Rafsbotn, Eiby, Kåfjord og Talvik. Våre meglere i Nordlysbyen hjelper deg med verdivurdering, få boligen klar for visning eller annet du trenger hjelp med innen bolighandel.

Tradisjonelt har dette vært et samfunn av småbrukere, skiferdrivere og selfangere, men i dag er samfunnet vårt preget av mange selvstendig næringsdrivende og store entreprenørselskaper innen bygg og anlegg. Vi har mange spennende jobber, fritidstilbud, og ikke minst boligområder. Vi kjenner dem alle.

Dyktighet, hardt arbeid og et nært samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål vedrørende boligfinansiering har gjort oss til den ledende eiendomsmegleren i Alta. Erfaring og lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring, gjør oss til et naturlig valg - enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs