Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Elverum

Våre eiendomsmeglere sitter klare til å hjelpe deg med å selge din bolig eller hytte. Vi har lang erfaring med salg av alle slags boliger og fritidsboliger, her i Elverum og i kommunene Trysil, Åmot, Løten, Våler og Åsnes. Er du i prosessen med å selge leiligheten, huset, hytta eller annen bolig står vi klar til å hjelpe deg med alt innen salget. Med god erfaring og lokalkunnskap er vi sikre på at vi kan hjelpe deg med alt fra en verdivurdering til generelle spørsmål rundt salget av din eiendom.

En gang for lenge siden kom soldater hit for å bosette seg her, og med dem, kremmere og handelsmenn. Fortsatt spiller Forsvaret en viktig rolle, og Terningmoen militærleir ligger fremdeles her. Det gjør også Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, for Elverum har mye skog og skogindustri, og det er ingen tilfeldighet at Nordiske jakt- og fiskedager arrangeres her hvert år.

God lokalkunnskap og bransjens beste markedsføring har gjort oss til et av distriktets største meglerkontorer. Dette kombinert med Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg når du skal selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs