Bergen Åsane

Åsane Senter 42 , 5116 ULSET

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Åsane

Våre meglere på Åsane storsenter hjelper deg med å selge bolig og eiendom i Bergen. Med lang erfaring og god lokalkunnskap, er vi klare til å assistere deg med ditt boligsalg eller kjøp.

Vårt kontor i Bergen Åsane er sentralt plassert på Åsane Storsenter over apoteket i den nye delen. Med vår store utstilling og unike profilering mot handlegaten er vi et naturlig stoppested for alle på boligjakt i nordre bydel, en av Norges største bydeler.

Vi har lang erfaring med boligsalg her i bydelen, helt fra Sandviken i sør til Salhus i nord. De fleste av våre ansatte er bosatt og oppvokst i Åsane og brenner for lokalmiljøet. Denne lokalkunnskapen, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig her.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste