Bergen Torgallmenningen

Torgallmenningen 2 , 5803 BERGEN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Bergen by

Vårt største kontor i Bergen ligger sentralt beliggende på Torgallmenningen, i hjertet av Bergen by. Våre eiendomsmeglere på Torgallmenningen har lang erfaring med bolighandel og hjelper deg å selge bolig eller eiendom i Bergen.

Herfra har våre engasjerte og erfarne medarbeidere god oversikt over boligmarkedet i hele byen og områdene rundt. Vi har lang erfaring med salg i alle deler av byen, og selger alle typer boliger, fra små borettslagsleiligheter til store praktvillaer med sjøutsikt. Vi skreddersyr et opplegg for hvert oppdrag for å sikre gode salg.

Dyktige, lokalkjente meglere og bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig i Bergen.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste