Bergen Vestkanten

Vestkanten Senter , 5881 BERGEN

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Vestkanten

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av bolig i Loddefjord og kjenner denne delen av Laksevåg bedre enn de fleste. Skal du selge bolig eller eiendom, hjelper vi deg med alt innen bolighandel og svarer deg på spørsmål du måtte ha rundt prosessen. Våre meglere hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

 Her i Loddefjord, eller Bergen Vest som mange sier, er det mange fine boligområder: Bjørndal, Loddefjorddalen, Vadmyra, Hetlevik, Mathopen, Håkonshella, Alvøen, Drotningsvik, Godvik, Olsvik og Kjøkelvik, med tilhørende skog, fjell og innsjøer.

Besøk oss i bydelssenteret Vestkanten. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet i hele Bergen, men spesielt i Bergen Vest, og vi føler oss like hjemme i blokkleilighetene nær Vestkanten, som i eneboligene og rekkehusene som preger områdene rundt. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste