Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Trøndelag

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av eiendom her i Stjørdalsområdet og i nærkommunene Malvik, Selbu, Tydal, Meråker eller Frosta. Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom og svarer på spørsmål du har rundt bolighandel. Våre meglere hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Stjørdal har de siste årene opplevd, og opplever fortsatt, en sterk tilvekst. Dette setter preg på boligmarkedet, og etterspørselen etter boliger er stor. Med umiddelbar nærhet til landsdelens hovedflyplass, er Stjørdal kjent som knutepunktet i Midt-Norge. Hell Blues festival, Midnatts-opera på Steinvikholmen og Stjørdalselvas fantastiske laksefiske har bidratt til at Stjørdal også har markert seg bra utenfor Norges grenser.

Vi holder til rett ved Torgkvartalet og postkontoret på Stjørdal. Lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste verktøy for presentasjon og markedsføring av bolig, gjør oss til et naturlig valg når du skal selge bolig her i Stjørdal.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs