Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Nyhetsbrev for Nybygg

Under finner du våre nyhetsbrev med informasjon om nybyggmarkedet i Bodø: 

Vi kjenner prosjektmarkedet i Bodø

Som eneste eiendomsmeglerselskap i Bodø har vi etablert egen Nybyggavdeling. Vi jobber dedikert med rådgivning og salg fra en tidlig prosjektfase og helt til du har overlevert boligen til den nye eieren! Ved å bruke vår ekspertise kan vi tilby deg egne analyseverktøy som viser hvilke boliger som selger best i markedet og som kunde kan du til enhver tid følge med på status i prosjektet gjennom vårt nyeste produkt Innsikt.

Vi har bruktboligmeglere som bistår oss med verdivurderinger av kjøperens nåværende bolig, slik at kunden kan komme raskt i dialog med banken om finansieringsbevis. Dette gjør at dine potensielle kjøpere får rask avklaring på finansiering og du som selger kan oppnå raske salg.

Vi samarbeider tett med DNB Bank og kan tilby deg som utbygger profesjonelle og dyktige rådgivere både hos bedriftsmarkedet (byggelån) og på personmarkedet (lån til sluttbruker). Hos oss får du samlet alt under ett tak – finansiering og prosjektsalg.

Lokalkunnskap, engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy for salg av prosjekter har gjort oss til et foretrukket valg som prosjektmegler i Bodø!

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs