Gamle Oslo - Bjørvika

Grønlandsleiret 19, 0190 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner østkanten

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på østkanten og Grønland. Skal du selge din bolig og behøver en verdivurdering, få boligen klar til visning eller har generelle spørsmål rundt boligsalg på østkanten? Spør en av våre meglere og få hjelp til det du behøver.

Grønland har lenge vært spådd til å bli "det nye grünerløkka" med sine mange fargerike butikker, kafeer og spisesteder fra hele verden. På sommeren ligger Teaterplassen der som en perle for alle som ønsker å ta noe godt å drikke mens de slikker sol og ser på det rike mangfoldet i gatebildet. Her bor det alle type folk, og bydelen tiltrekker seg både unge studenter, barnefamilier og urbanister. Her har du nærhet til alt, pulserende byliv, parker, sjøen, butikker og kollektivtilbud. Vi har lang erfaring med salg av boliger i området, så enten du skal kjøpe eller selge kan en prat med oss lønne seg. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

For å begrense virusspredningen, vil vi dessverre ikke ta i mot drop-in besøk på våre kontor. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og for avtalte møter