Hellerud

Tvetenveien 170, 0671 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Hellerud!

Har du planer om å kjøpe eller selge bolig på Hellerud, Tveita, Trasop eller Haugerud, bør du snakke med oss. Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av alt fra små leiligheter til store villaer. Vi kjenner området med alle sine muligheter, lysløypene, badevannene, barnehagene og skolene. Behøver du hjelp til å selge din bolig eller har spørsmål rundt verdivurdering, visning eller annet, kan du kontakte en av våre meglere.

Vi er lokalkjente og har i tillegg Norges største boligkjøperregister fullt av interesserte kjøpere, og sannsynligvis Norges beste boligmarkedsføring. Ta kontakt for en prat, så legger vi en plan for hvordan vi skal selge din bolig!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

For å begrense virusspredningen, vil vi dessverre ikke ta i mot drop-in besøk på våre kontor. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og for avtalte møter