Kalbakken

Nedre Kalbakkvei 4, 0950 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Kalbakken

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Kalbakken.Vi hjelper deg med å selge din bolig og alt fra verdivurdering til å gjøre boligen klar for visning. Vi svarer gjerne på spørsmål du har rundt boligsalg og annet.

I dag er det først og fremst den attraktive beliggenheten, med Oslo sentrum et kvarters tid vestover med t-banens linje 5 og Lillomarka i gangavstand mot nord, som trekker nye beboere til Kalbakken. Fra vårt kontor har vi god oversikt over boligmarkedet på Oslos østkant, spesielt Kalbakken, og vi føler oss like hjemme i blokkleilighetene, som i eneboligene og rekkehusene som finnes her. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring i alle kanaler og et tett samarbeid med både DNB Bank og de andre kontorene våre i Oslo-området gjør oss til en sterk samarbeidspartner enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste