Røa

Vækerøveien 197, 0751 OSLO

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Røa

Våre eiendomsmeglere på Røa kjenner Oslo vest godt og har lang erfaring med kjøp og salg av bolig. Skal du selge din bolig, så hjelper vi deg med alt fra en verddivurdering til å få boligen klar for visning eller andre spørsmål du måtte ha.

Her, nord for Ullernåsen og øst for Lysakerelva, på grensen mellom Oslo og Bærum, finner du alle boligtyper; fra plasseffektive blokkleiligheter til staselige villaeiendommer, og fra det sentrumsnære til det landlige. Vi har lang erfaring og gode resultater ved salg av boliger både på Røa, Hovseter, Huseby, Smestad, Holmen, Bogstad og på ”vår” side av Holmenkollåsen. Fordi vi kjenner de lokale forskjellene har vi blitt en respektert megler i vårt område. Velger du oss som megler får du i tillegg tilgang på kjøpere fra Norges største boligkjøperregister og bransjens sannsynligvis beste markedsføringstilbud. Ta kontakt for et tilbud! 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

For å begrense virusspredningen, vil vi dessverre ikke ta i mot drop-in besøk på våre kontor. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og for avtalte møter