Fredrikstad Øst

Sorgenfri allè 3, 1651 SELLEBAKK

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Østsiden i Fredrikstad

Skal du selge bolig, kjøpe bolig eller har spørsmål rundt verdivurdering eller annet – ta kontakt med oss. Våre eiendomsmeglere sitter klare for å svare på de spørsmålene du måtte ha rundt kjøp og salg av bolig eller annet.

Ser du etter en eiendomsmegler som har spesialisert seg på kjøp og salg av fast eiendom på Østsiden av Glomma i Fredrikstad; en som kjenner hver krok i dette mangfoldige området hvor en tredel av Fredrikstads innbyggere bor? Da har du kommet til riktig side.

Ingen grunn til å gå over broen etter eiendomsmegler. Du finner oss på Sorgenfri på Sellebakk, i hjertet av Fredrikstad Øst. Herfra har vi god oversikt over markedet for bolig- og fritidseiendommer i hele Fredrikstad-området, men spesielt i vår del av kommunen. Vi kjenner boligområdene og vi kjenner kundene. Vi vet hvor du finner skoler, barnehager, butikker, kafeer og ulike fritidstilbud. Fredrikstad har mye å by på!

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring gjør oss til en sterk samarbeidspartner for deg som skal selge eller kjøpe fast eiendom på Østsiden i Fredrikstad.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste