Egersund

Nytorget 6, 4370 EGERSUND

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Egersund!

Våre eiendomsmeglerehar mange års erfaring med salg av boliger og fritidseiendommer her i Eigersund og nabokommunene Sokndal og Bjerkreim. Skal du selge bolig eller hytte, står vi klare til å hjelpe deg med prosessen og spørsmål som du måtte ha. Våre meglere kan hjelpe med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi har også solgt mye hytter i Dalane, Sirdal, Lund, Flekkefjord og Kvinesdal. Hjørnesteinsbedriftene, gode togforbindelser og konkurransedyktige boligpriser gjør at stadig flere flytter hit.

Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste pesentasjon og markedsføring gjør oss til et trygt og godt valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

For å begrense virusspredningen, vil vi dessverre ikke ta i mot drop-in besøk på våre kontor. Vi er tilgjengelig på telefon, mail og for avtalte møter