Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Sola

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med å selge bolig her på Sola. Her er det mange som ønsker å bosette seg og vi vet hva de er på jakt etter. Vi står til tjeneste med alt innen bolighandel og svarer deg på spørsmål du måtte ha rundt salg av eiendom og bolig. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Sola byr på langt mer enn industri. Noen av landets vakreste strender strekker seg langs kysten og tar imot besøkende fra hele landet, og er et spektakulært skue både sommer, vinter, vår og høst.

Fra vår avdeling i Sola har vi erfaring og et godt overblikk med boligmarkedet i kommunen. Våre lokalkjente og engasjerte meglere, kombinert med bransjens beste markedsføring i alle kanaler, gjør oss til et naturlig valg når du trenger megler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs