Stavanger Haakon VII's gate

Haakon VII's gt. 9, 4005 STAVANGER

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Stavanger Sentrum

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger og fritidseiendommer her i Stavanger. Vi er lokalisert midt i Stavanger sentrum og sitter klare til å hjelpe deg med å selge bolig eller eiendom. Vi kjenner sentrumsområdene Storhaug, Våland, Eiganes og Tasta som vår egen bukselomme, og vi har også gjort mange vellykkede boligsalg i de ytre sentrumsområdene av byen. Våre meglere hjelper deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Sammen med nabokontorene i Sandnes, Forus og Bryne utgjør vi en stor ressurs for deg som skal kjøpe eller selge bolig her i området, også i helt nye boligprosjekter. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens kanskje beste markedsføring, gjør oss til et naturlig valg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste