Trondheim Lade

Håkon Magnussons gate 10, 7041 TRONDHEIM

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler på Lade

Våre eiendomsmeglere på Lade hjelper deg med å selge bolig eller eiendom i Trondheim. Vi har god kjennskap til hele byen, men spesielt til Lade og omegn. Lade er et svært ettertraktet område i Trondheim. Det er også et område i konstant forvandling. Vi holder oss oppdatert og vet hva som skjer i vårt nærområde. Uansett om du trenger hjelp til en verdivurdering eller å klargjøre boligen for visning så er vi her for å hjelpe deg.

Det er også verdt å nevne at vårt kontor har flere meglere med meget god kjennskap til fritidsmarkedet i Trøndelag. Kontakt oss for å finne ut om vi kjenner til akkurat ditt fritidsparadis.

Vi har mange års erfaring med salg av boliger på Trondheim Øst og har gjennom våre erfaringer bygget solid kjennskap til både marked, boliger og områder. For deg som går med flytteplaner kan vi skilte med Norges største boligkjøperregister. Sjansen for at vi allerede har en kjøper til din bolig er stor. Samtlige meglere på avdeling Lade har god lokalkunnskap om vårt nærområde. Dette i kombinasjon med bransjens beste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister er vi et trygt valg for alle som skal selge eiendom! Kom gjerne innom oss for en kopp kaffe og en hyggelig boligprat. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Vi er på Lade og kjenner Lade