Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Kristiansand

Våre eiendomsmeglere i Kristiansand har mange års erfaring med salg av boliger og fritidseiendommer i Sørlandets hovedstad og Norges femte største by. Vi kjenner Kristiansand og områdene rundt svært godt og kan hjelpe deg med å selge bolig eller hytte. Våre meglere står klare til å svare deg på spørsmål om verdivurdering, få boligen klar for visning eller annet.

Vi har også solgt mye i områdene rundt byen vår; fra Søgne og Songdalen i vest til Lillesand i øst, og fra Skagerak-kysten i sør i til Vennesla og Birkenes i nord.

Våkne meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en etterspurt megler i dette området. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål som gjelder boligfinansiering, og bransjens beste presentasjon og markedsføring av bolig på trykk, web og mobil gjør oss til et naturlig og trygt valg når du skal selge eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs