Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner hytte-Vestfold

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av hytter langs Oslofjordens vestside og på fjellet i Telemark eller Buskerud. I disse områdene ligger noen av landets fineste hytteområder og noen av Norges dyreste hytter. Uansett beliggenhet stiller salg av fritidseiendom, spesielt i høye prisklasser, andre krav til eiendomsmegleren enn salg av boligeiendom. Nettopp derfor har vi spesialisert oss på salg av fritidseiendommer.

Vårt kontor for fritidseiendom ligger ved to av Norges største feriefylker, Vestfold og Telemark. I sommerhalvåret arbeider vi for det meste langs kystlinjen fra Tønsberg til Risør, mens høsten og vinteren tilbringes på fjellet i Telemark og store deler av Buskerud. Vår kunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring av fritidseiendom, gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge fritidseiendom!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs