Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Horten

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av eiendom i Horten kommune, både i byene Horten og Åsgårdstrand, samt i tettstedene Kirkebakken (Borre), Nykirke og Skoppum. Vi hjelper deg med å kjøpe eller selge din bolig og kan svare på alt fra verdivurdering til hvordan få boligen klar for visning eller annet du eventuelt har spørsmå rundt.

Horten har vært fergested siden 1582, og med dagens bilferger tar det bare en halv time å krysse fjorden til Moss i Østfold. Det milde kystklimiljøet og god kommunikasjon til de andre vestfoldbyene og Oslo, bidrar også til at mange ønsker å gjøre hortenser av seg.

Fra vårt kontor i Horten har vi god oversikt over boligtilbudet i kommunen, fra Kopstad/Nykirke i nord til Åsgårdstrand i sør, fra det sjønære til det landlige, i alle størrelser og prisklasser. Lokalkjente meglere, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg!  

Prisliste 

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs