Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Bodø!

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av bolig og fritidseiendom i og rundt Bodø. Vi hjelper deg med å selge eller kjøpe bolig i Nordlands hovedstad. Våre meglere står til tjeneste med alt fra verdivurdering, gjøre boligen klar for visning eller annet du trenger hjelp til.

Her har vi midnattsol fra 4. juni til 8. juli, med utsikt over hele Vestfjorden og Lofoten. Bodø er en av byene i Norge med størst befolkningsvekst og det har satt sitt preg på byen gjennom mange år, med et levende boligmarked. Spør oss om befolkningssammenetningen på Tverlandet, idrettslaget på Mørkved eller skoletilbudet på Alstad. Vi kjenner Bodø og føler oss like hjemme i en villa på “Norsia” , som i en leilighet i sentrum eller et rekkehus på Grønnåsen.

Lokalkunnskap, engasjement og bransjens beste markedsføringsverktøy for salg av bolig, har gjort oss til Bodøs foretrukne megler. Vi er et naturlig valg når du skal selge bolig i Bodø!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs