Hytte

– En helt spektakulær hytte

Tekst: Kristin Edvardsen, 17.09.2020, Foto: Inviso Norge/DNB Eiendom

Flere tusen har allerede klikket seg inn på den arkitekttegnede fritidsboligen: – Det er et enormt trykk rundt hytter i Ryfylke om dagen.

Den unike hytta i moderne design på 115 kvadratmeter har fått en prisantydning på litt over 7,2 millioner kroner.

Eiendommen ligger pent til i naturskjønne omgivelser, like ved sjøen på Kyrkjøy, i Ryfylke i Rogaland.

– Dette er en helt spektakulær hytte, både med tanke på utformingen av den, materialvalgene og beliggenheten – bare 30 meter fra sjøen og med en helt utrolig utsikt, sier eiendomsmegler Tone Vasstveit ved DNB Eiendom Ryfylke og fortsetter:

– Interessen har allerede vært enorm. Så langt har annonsen fått i overkant av 11.000 klikk. Det er veldig gode tall her i Ryfylke, og langt over forventning.  

Skal du selge hytte bør du bruke en lokalkjent eiendomsmegler. Sjekk vår gunstige salgspakke.

 

Den spektakulære fritidseiendommen har en flott utsikt og ligger kun 30 meter unna sjøen Her kan du laste ned fullt prospekt og se flere bilder av eiendommmen. 

Hytta har gode solforhold og er omkranset av en nydelig natur. 

En deilig uteplass til varme sommerdager. 

 

- Helårshytte som passer for alle 

Den arkitekttegnede fritidsboligen har en stor takterrasse, gode solforhold, og en båtplass og naustbod med innlagt strøm og vann. Ifølge Vasstveit er dette en helårshytte, som passer for alle.

– Det er kort vei til sjøen, enten du vil ut på båttur, ta deg en dukkert eller fiske, sier hun og fortsetter:

– Dette er en hytte du kan flytte rett inn i. Den har gjennomgående høy standard, med to flislagte bad og påkostet kjøkkeninnredning fra Kvik.

Kanskje sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og sjekk hvor mye du kan kjøpe for.

 

Hytta har en romslig og tiltalende stue, med store dører som slipper inn rikelig med lys. Det er en koselig peisovn i rommet som gir både varme og hygge.

Fra stua er det utgang til et fantastisk uteområde på begge sider. 

 

Enormt trykk rundt hytter om dagen

Ifølge Vasstveit er det ikke bare denne fritidsboligen de opplever stor interesse rundt nå. 

– Det er et enormt trykk rundt hytter i Ryfylke om dagen. Om du er blant dem som drømmer om å kjøpe deg en fritidsbolig nå, anbefaler jeg deg å følge med på Dnbeiendom.no og Finn for aktuelle objekter. 

– Ta gjerne kontakt med en lokalkjent megler, slik at vi kan tipse deg om aktuelle hytteobjekter for deg, så fort de kommer ut på markedet, legger hun til. 

 

Kjøkkenet er lyst og delikat, og holder en moderne, men tidløs stil. Det har hvite, slette fronter og integrerte hvitevarer fra Siemens. Heltre benkeplate. Godt med benkeplass.Dørene kan trekkes til side og tas helt vekk på solfylte dager. 

 

Vasstveit forteller at hyttemarkedet i Ryfylke begynner å bære preg av at det er et sesongskifte på gang. 

– Vi er inne i en periode der det begynner å være mindre sommerhytter igjen i markedet, og heller mer vinterhytter og helårshytter, sier hun og fortsetter:

– Dersom du ikke finner drømmehytta, har vi flere tomtefelt hvor du kan bygge akkurat den hytten du ønsker deg. Da vil utbyggere kunne hjelpe til når det kommer til arkitekter eller typiske kataloghytter, enten at du beholder den som den er eller får den tegnet om. 

 

Hytta har tre store soverom i første etasje.I hytta finner du også to bad. Begge er moderne med fliser på vegger og gulv. 

Det er flere flotte turområder langs sjøkanten og på øyene like ved.

 

Tips til deg som skal selge hytta 

For deg som vurderer eller planlegger å selge hytta nå, har Vasstveit særlig ett tips:

– Ta kontakt med en lokal megler som kjenner hyttemarkedet godt. Begynn prosessen tidlig, slik at vi kan legge en god plan sammen. 

Sjekk vår gunstige salgspakke og kom i kontakt med en megler her.