Gå til innhold

– Dette er virkelig en eventyrlig hytte

Tekst: Kristin Edvardsen, 03.02.2021, Foto; Inviso Norge/DNB Eiendom
Sjekk ut den særegne hytta på 35 kvadratmeter. – Det ligger en tanke bak alle løsninger, sier Runar Fiskå i DNB Eiendom.

Den stilfulla hytta i moderne design som nå er lagt ut for salg, er på 35 kvadratmeter og har fått en prisantydning på litt over 1,6 millioner kroner.

Eiendommen ligger idyllisk og landlig til, i naturskjønne omgivelser, ved Lauvåsvannet på Holtaheia i Strand kommune, i Ryfylke. 

– Dette er virkelig en eventyrlig hytte. Den er svært godt utnyttet, og det ligger en tanke bak alle løsninger slik den er utformet, sier Runar Fiskå, daglig leder og eiendomsmegler i DNB Eiendom Ryfylke. 

– Landkapet den befinner seg i er helt unikt. Her har du fantastiske turområder, og flere fiskevann i umiddelbar nærhet, i tillegg til skimuligheter på vinterstid. Det er ganske uvanlig i vår del av landet, fortsetter han. 

Skal du selge hytte bør du bruke en lokalkjent eiendomsmegler. Sjekk vår gunstige salgspakke.

 

Holtaheia 126 er en stilfull og attraktiv hytte med gjennomgående god standard. Her kan du laste ned fullt prospekt og se flere bilder av eiendommmen. 

Her bor du i naturskjønne og idylliske omgivelser. 

Hytta er oppført i 2016. Arealet er godt utnyttet, og rommene er moderne innredet. 

 

Helårshytte som passer alle 

Ifølge Fiskå er fritidseiendommen oppført i 2016 og har en gjennomgående god standard. 

– Hytta har et romslig kjøkken/allrom med ekstra takhøyde, en stue, to soverom, hems og terrasse, i tillegg til en helt ny vedovn med stålpipe og store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys, sier han. 

– Dette er virkelig en helårshytte som passer for alle, og som du kan flytte rett inn i. 

Kanskje sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og sjekk hvor mye du kan kjøpe for.

 

Hytta ligger avskjermet til med gode solforhold og flott utsikt innover heia. 

Dette er virkelig et eldrorado for deg som er friluftsinteressert. 

 

Melder om stor interesse 

Fiskå forteller videre at interessen omkring eiendommen har vært stor så langt. 

– Flere tusen har allerede klikket seg inn på annonsen, og mange har lastet ned salgsoppgaven digitalt. I skrivende stund har vi syv interessenter på liste. 

 

Hytta har et romslig kjøkken/ allrom, med god plass til spisebord. Her finner du også en helt ny vedovn med stålpipe fra 2020. 

Sofakroken ligger noe tilbaketrukket fra stue og kjøkken. Rommet er laget på mål etter sofaen for å kunne utnytte hver eneste centimeter.  Sjekk vår gunstige salgspakke og kom i kontakt med en megler her.

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis