Hytte

– Denne hytteperlen er definitivt ikke A4

Tekst: Kristin Edvardsen, 18.02.2020, Foto: Inviso/DNB Eiendom

– Interessen og nysgjerrigheten har vært stor, sier eiendomsmegler Simen Lokrheim i DNB Eiendom. Sjekk ut den unike tømmerhytta i moderne design her.

Den unike tømmerhytta i moderne design på 102 kvadratmeter har fått en prisantydning på litt over 3,2 millioner kroner, og ligger på Lygna, Jaren, i Gran kommune.

– Denne hytteperlen er definitivt ikke A4, så her handler det om å finne riktig kjøper som ønsker seg en hytte med akkurat den løsningen, sier Simen Lokrheim, eiendomsmegler i DNB Eiendom Hadeland, og forsetter:

– Vi har opplevd en svært god respons så langt, med flere henvendelser fra forskjellige interessenter. Vi ser imidlertid at en stor andel av de som er interesserte er bosatt i Oslo-området.

Skal du selge hytte bør du bruke en lokalkjent eiendomsmegler. Sjekk vår gunstige salgsspakke. 

 

 

Kom tett på naturen, med vinduer som strekker seg fra gulv til tak. 

Tømmerhytta i moderne design ligger i naturskjønne omgivelser, kun én time fra Oslo.

 

– En sjelden mulighet

Ifølge Lokrheim er det først og fremst løsningene og kvaliteten på arbeidet som er utført som gjør hytta fra 2019 så unik. 

– Her vil du virkelig føle at du er i ett med naturen, mye takket være de store vindusflatene og den generøse takhøyden, sier Lokrheim.

– Den åpne løsningen til hemsen skaper i tillegg en svært luftig romfølelse, og utsikten fra hemsen er nesten ubeskrivelig, fortsetter han.

Hytta består av to etasjer, med til sammen fire soverom, badstue, to bad og en loftstue.

– Dette er definitivt en sjelden mulighet, sier megleren.

Kanskje sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og sjekk hvor mye du kan kjøpe for.

 

De store vindusflatene og den generøse takhøyden skaper en god og behagelig romfølelse.  

Stue og kjøkken er i åpen løsning med åpen himling. 

 

Ligger kun én time unna Oslo

Ifølge Lokrheim er hytta plassert midt i det som kan anses som et ekte ski- og natur-eldorado.

– Og det bare en liten time unna Oslo med bil. En stor del av kjøpegruppen i dette området kommer nettopp derfra, ettersom stedet ligger i det jeg mener er perfekt hytteavstand, sier Lokrheim og forsetter: 

– Terskelen for å bruke en hytte blir straks høyere så fort du bikker 1,5 time kjøring. Her er det derimot bare å bestemme seg helt plutselig i bilen på vei hjem fra jobb en fredag, og likevel kunne nyte kvelden og helgen vel fremme.

 

I andre etasjen kommer du rett opp i loftsstuen med åpning mot stuen/kjøkkenet i første etasje. Her kan du laste ned fullt prospekt og se flere bilder av den unike tømmerhytta. 

På vinteren har hytta oppkjørte skiløper utenfor hytteveggen, og flotte tur- og sykkelstier ellers i året. 

 

Sjekk vår gunstige salgsspakke og kom i kontakt med en megler her.