Gå til innhold

– Det gir meg en stor trygghet

Tekst: Kristin Edvardsen, 28.02.2020, Foto: Kristin Edvardsen
For Ivar (73) var det særlig én ting som endte opp med å bli avgjørende da han skulle velge megler til sitt boligsalg.

Ivar Strømstad (73) skal selge huset, en enebolig på Ramstadåsen, før han kjøper seg noe nytt.

Til å gjøre den jobben har han valgt eiendomsmegler Sebastian Robin Prestby i DNB Eiendom Jessheim, som han først møtte på en visning.

– Sebastian var en smilende herremann som virket tillitsvekkende. Da jeg fortalte han at jeg vurderer å flytte tilbake til Jessheim-området og ønsker å se hva boligmarkedet har å tilby, samtidig som jeg enda ikke har solgt, bestemte vi oss for å holde kontakten, sier Strømstad.

Skal du selge boligen din? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her. 

 

– Et viktig element i min beslutning 

Ifølge Strømstad var det særlig én ting som var avgjørende for at meglervalget falt på nettopp Prestby. 

 I tillegg til at vi fikk en god kjemi, som det selvsagt handler mye om når man velger megler, var det også det Sebastian tilbød meg, sammenlignet med andre meglere, som fikk meg til å velge han og DNB Eiendom. Og da tenker jeg først og fremst på tjenesten «Garantert Solgt», sier Strømstad og fortsetter:

 Det endte rett og slett opp med å bli et sentralt element i min beslutning. Det gir meg en stor trygghet i å vite at om boligen min ikke selges innen seks måneder, nei, da betaler jeg heller ingenting.

 

Ivar mener tjenesten «Garantert Solgt» fra DNB Eiendom» gir deg en ekstra trygghet når du skal selge bolig. Her sammen med eiendomsmegler Sebastian Robin Prestby. 

 

Gunstig for deg som skal selge

Ifølge megler Prestby er tjenesten Garantert solgt gunstig for boligselgere av flere grunner.

– Garantien betyr at du slipper å ta noen stor økonomisk risiko ved å legge boligen ut for salg. Det er med på å gi kunden en viktig trygghet i det at de kan forsøke seg på en pris de trenger eller ønsker, og gå vekk med minimale kostnader dersom dette ikke skulle være oppnåelig, sier Prestby.

Strømstad sier seg enig.

– Jeg ser også på det som et kvalitetsstempel at DNB Eiendom sier: «Okay, vi lover at dersom du ikke selger, betaler du heller ingenting». Da vet du at de gjør det de kan for å få solgt boligen. I tillegg liker jeg at det er et tydelig produkt som det er lett å forstå, sier han.

Sitter du på større verdier enn du vet om? Få en verdivurdering her og se hvor mye du kan kjøpe for.  

 

Er med i jakten på ny bolig

Boligen som nå ligger ute for salg er en enebolig fra 2019, med alt på én flate. Eiendommen grenser til friområde i nord og har umiddelbar nærhet til marka. 

– Jeg er veldig glad i naturen, så å bo så nærme skogen har vært helt fantastisk. Jeg har imidlertid bodd på Jessheim før, og savner blant annet å ha gangavstand til togstasjonen, med direkte tilknytning til Gardermoen og den store verden, sier Strømstad.

Parallelt med boligsalget bistår derfor Prestby han også med hjelp og rådgivning i jakten på ny bolig.   

– Jeg ser etter noe som er relativt nytt, med beliggenhet i et område som er sentralt, samtidig som det ikke er for mye støy. Det er ikke så lett å finne. Når jeg er i den posisjonen at jeg har funnet noe jeg liker og vil by på, kommer jeg til å bruke Sebastian, sier Strømstad.

 

Parallelt med boligsalget bistår megler Prestby med hjelp og rådgivning i jakten på den nye boligen. 

 

Kan ha mye å si for salgsprisen 

Megler Prestby forteller at du som selger får med garantien Garantert solgt når du velger den markedsføringen DNB Eiendom mener er et minimum for å få solgt, nemlig «Smart Solgt». 

– Våre tall viser at du i snitt får 40 prosent flere klikk, ofte mer, på Finn-annonsen din når du benytter Smart Solgt. Det kan ha mye å si for salgsprisen du får til slutt, sier Prestby.

– Jeg er veldig fornøyd med jobben Sebastian har gjort så langt, og hittil har vi hatt en god dialog. Han er også flink til å holde meg oppdatert på statistikken og effekten av Smart Solgt. Som ingeniør er jeg opptatt av tall, så det passer meg veldig bra, legger Strømstad til.

Selg boligen din med oss - kom i kontakt med en eiendomsmegler her. 

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis