Gå til innhold

Garantert Solgt: - Selger vi ikke boligen din, betaler du ingenting!

Av Kristin O. Iversen, 14.3.2019 Foto: Stig B. Fiksdal
15. mars lanserte vi «Garantert solgt», sier Salgsdirektør Andrè Øren i DNB Eiendom. – Det betyr at hvis ikke vi klarer å selge boligen din innen seks måneder, ja så skal du slippe å betale for jobben vi har gjort.

Med våre avanserte verktøy for annonsering og Norges største boligkjøperregister, så er vi ikke i tvil om at vi kjenner flest boligkjøpere best, sier Øren. 

– Vi er nå så sikre på at vi vet hva boligkjøperne vil ha, at vi lover deg et salg innen seks måneder. 

Får du mot formodning ikke solgt innen oppdragstiden, skal du ikke betale for våre tjenester eller utlegg vi har hatt i forbindelse med oppdraget, sier han. 

Skal du selge boligen din? Kom i kontakt med en eiendomsmegler her.

 

Får alle deres kunder «Garantert solgt» på sine oppdrag? 

– Til nå har det vært slik at eiendomsmeglere jevnt over har tatt seg betalt uansett om de klarer å selge en bolig eller ikke.Samtidig vet vi at de som skal selge boligen sin er opptatt trygghet, sier Andrè Øren.

De har gjerne allerede kjøpt ny bolig og ønsker økonomisk trygghet rundt salget av den den gamle.

Med «Garantert Solgt» håper vi å innfri på akkurat det kundene trenger og vil ha: en trygg boligsalgsprosess. 

Dette har kundene våre etterspurt lenge – endelig kan vi innfri!

– Alle kunder som velger vår standardpakke for boligsalg vil fra nå få «Garantert Solgt» på kjøpet, sier Øren.

– Velger du å selge boligen din med en av våre eiendomsmeglere, og velger den markedsføringen vi mener er et minimum for å få solgt, nemlig Smart Solgt, så får du garantien.  

Selg boligen din med oss - kom i kontakt med en eiemdomsmegler her. 

Visningsplakat på ringeklokkeGarantien vi nå legger på våre oppdrag betyr at du slipper å ta noen stor økonomisk risiko ved å legge boligen ut for salg, sier Therese Frogner Sverre i DNB Eiendom.    

 

Vi har satset store ressurser på å bli best i bransjen 

Therese Frogner Sverre har i en årrekke jobbet med forretningsutvikling for DNB Eiendoms eiendomsmeglere. Hun trekker fram spesielt to ting som avgjørende for at DNB nå kan garantere sine boligselgere et salg innen seks måneder:

1. Norges største boligkjøperregister

2. Markedets kanskje mest effektive digitale boligannonsering, Smart Solgt.

 - Vi i DNB Eiendom har brukt store ressurser på å utvikle meglerverktøy og tjenester, sier hun. Alltid med utgangspunkt i boligselgere og -kjøperes ønsker og behov. Nå ser vi at disse verktøyene virker veldig godt. Vi får solgt, stort sett til gode priser. Derfor kan vi nå gå ut med en sånn garanti, sier hun. 

Vi er så sikre på verdien av våre rådgivende eiendomsmeglere, og verktøyene de disponerer, at vi garanterer at vi innfrir. Innfrir vi ikke, skal ikke jobben vi har gjort koste deg noe.  

Garantert Solgt-stempel

Den nye tjenesten gjør oss til eneste landsdekkende eiendomsmegler med salgsgaranti på bruktbolig for privatpersoner, sier Andrè Øren. Han er spent på om konkurrentene etter hvert vil følge etter.

 

Må kundene betale noe ekstra for å få salgsgarantien?

Nei, det må de ikke, men vi har lagt inn en viktig forutsetning for å få «Garantert Solgt», sier Andrè Øren. – Du kan ikke  velge bort den markedsføringen eiendomsmegler anbefaler. 

Vi vet hvor viktig riktig markedsføring er for et godt salg, så det er en forutsetning for å få garantien. 

Smart Solgt = Garantert Solgt

- I praksis betyr dette at kunder som vil ha «Garantert Solgt» må velge å benytte seg av våre digitale annonsering «Smart Solgt». For de fleste oppdrag betyr ikke dette noen endring. Smart solgt er så effektivt, at 7 av 10 av våre kunder velger det allerede i dag, sier Øren. 

 

Fakta om Garantert Solgt 

  1. Garantert Solgt forutsetter Smart Solgt-annonsering
  2. Selges ikke boligen i oppdragstiden, betaler du ikke for våre tjenester, inklusive annonsering og boligfotografering.
  3. Garantien gjelder ikke for tilvalgsprodukter utover DNB Eiendoms standard markedspakke (eks. dronefoto, takst/tilstandsrapport og boligstyling)
  4. Oppdragstiden er på maks seks måneder. 

 
Selg boligen din med oss - kom i kontakt med en eiendomsmegler her. 

 

Kilde: DNB Eiendom© DNB Eiendom. Artikler kan brukes til redaksjonelt materiell dersom kilde oppgis