Nybygg

Nå kan du sikre deg en attraktiv leilighet med egen utleiedel i Mills Kvartal

Tekst: Øivind Skorve, 5.11.2019

I salgssuksessen Mills Kvartal på Grünerløkka kan du nå sikre deg en stor 4-roms leilighet med egen utleiedel. - Dette kan gi deg skattefrie leieinntekter på 9500 kroner i måneden, sier Julian Aleksander Hahn i DNB Eiendom Nybygg.

Banner

 

Dette er kort og godt en unik mulighet til å kjøpe en større leilighet enn du kanskje i utgangspunktet har råd til, sier han. Og det midt på populære Grünerløkka!

Mills Kvartal er et av få nye boligprosjekter som er lansert på Grünerløkka de siste årene, og interessen for de nye leilighetene vært overveldende.

Julian Aleksander Hahn i DNB Eiendom Nybygg - Dette er en salgssuksess med stor S. Beliggenheten rett ved Sofienbergparken er supersentral, med kort vei til alt du kan tenke deg av uteliv og kulturtilbud. Kjøperne kommer fra hele byen, ikke minst Oslo vest, sier Julian Aleksander Hahn i DNB Eiendom Nybygg Oslo.

 

 

 

 4-roms leilighet med egen utleiedel

Mills Kvartal vil til sammen bestå av 153 leiligheter, med alt fra smarte 2-roms til 4-roms leiligheter med egen utleiedel, og noen ekstra romslige toppleiligheter med private takterrasser. Arkitektonisk får bygget et innbydende og stilsikkert uttrykk som kombineres med høy kvalitet på materialvalg både på fasader og uteområder.

Hvis du leier ut for 9500 kroner i måneden, vil du få over 100 000 skattefrie kroner i leieinntekter i året

- Nye leiligheter med egen utleiedel er det ikke mange av på Grünerløkka, og disse er kanskje spesielt attraktive for småbarnsforeldre som har behov for ekstra inntekter for å finansiere drømmen om en stor og moderne leilighet på Løkka, sier Hahn.  

 

Interessert? Her kan du bestille salgsoppgave

 

Plantegning av leilighet med utleiedel i Mills Kvartal

Her ser du plantegningen til en av leilighetene som har utleiedel.

 

Hvis du leier ut for 9500 kroner i måneden, vil du få over 100 000 skattefrie kroner i leieinntekter i året.

- Dette er inntekter som kommer godt med i enhver husholdning, enten det er barnefamilier eller unge voksne som ønsker å kjøpe seg opp i boligmarkedet i en av Oslos mest populære bydeler.

 

Mills Kvartal sett fra Sofienbergparken på Grünerløkka

Mills Kvartal sett fra Sofienbergparken.Her kan du lese mer om Mills Kvartal

 

Leiligheter med gode kvaliteter

Leilighetene i Mills Kvartal kjennetegnes av gode planløsninger og har kvaliteter som blant annet vannbåren gulvvarme, enstavs eikeparkett, lekre baderom og stilrene kvalitetskjøkken med innredning fra HTH. Alle får dessuten egen balkong.

 

Stue i Mills Kvartal

Åpent og luftig med flotte lysforhold.

 

- De romslige og gjennomgående 4-roms leilighetene med utleiedel, er alle rundt 90 kvm P-rom. Noen får også to balkonger. Utleiedelen består av oppholdsrom med kjøkken og eget bad. Dette er attraktive utleieobjekter, sier Hahn.

Om du på et senere tidspunkt ikke har behov for leieinntektene og ønsker å innlemme utleiedelen i din egen leilighet, er dette helt uproblematisk.

 Velkommen til vårt visningssenter i Sofienberggaten 21. Vi holder åpent på onsdager fra kl. 17-18 og på søndager fra kl. 16-17.