Gå til innhold

Møllergata

, MOELV

Møllergata

, MOELV

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 19/8/2022 07:21

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

MOELV SENTRUM! Kun 1 igjen! Moderne innflyttingsklar leiligheter med 2 soverom, balkong, innvendig trapper/heis, p-plass inkludert.

Område

Adresse: Møllergata

Poststed: MOELV

Kommune: Ringsaker

Kommunenummer: 3411

Prosjektnavn: H50618041 - Møllergata

Beliggenhet og adkomst

Møllergata 6 har en sentral beliggenhet i sentrum med gangavstand til byens servicetilbud. Nærmeste dagligvareforretning finner du i nabobygget. Gode tog- og bussforbindelser bare noen meter unna, kort vei til innbydende turterreng i Moskogen, Fossmarka eller langs Mjøsa. I samme område ligger også byens nyoppussede kulturhus som tilbyr bygdekino og andre kulturelle arrangementer. Gode forbindelser til Mjøsbyene med Moelv som et senter med i underkant av 30 minutters kjøretid til Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Adkomst: Fra Storgata mot Moelv sentrum ta til høyre i rundkjøringen opp Møllergata. Møllergata 6 vil komme på venstre hånd etter ca. 200 meter.

Prosjektet

Om prosjektet

Eiendommen: Prosjektet Møllergata har en ypperlig beliggenhet midt i Moelv sentrum. Leiligheter med ulike planløsninger, alle med balkong, store vindusflater og parkeringsplass. I Møllergata kan du skaffe deg en enklere hverdag med alt på ett plan, heis il alle etasjeplanene, og de fleste leilighetene har livsløpsstandard. Når du har byens butikker og togstasjonen i gangavstand og nærmeste dagligvareforretning i nabobygget, får du det ikke mer sentralt enn i Møllergata 6. Lei snømåkingen i vinter? Her parkerer du i parkeringshus. Ikke tenk på store vedlikeholdsbehov og stadig oppussing. Gressklipping er historie, her kan du nyte solrike og avslappende dager på din egen balkong. Leilighetene inneholder entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, 1 baderom og innvendig bod. Alle leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsing med plass til spise- og sofagruppe. De fleste leilighetene har kjøkken plassert så det blir et naturlig og fint skille mellom stue- og kjøkkensone. Utgang til balkong fra stue, kjøkken eller soverom. De store vindusflater gir innslipp av naturlig lys og gir en god romfølelse. MATERIALVALG OG STANDARD Kjøkkeninnredning i hvit mattlakk fra JKE. Skapdører og skuffer med demping, håndtak i rustfritt stål, laminat benkeplate, integrerte hvitevarer fra Electrolux (koketopp, kjøl/frys kombiskap, komfyr og oppvaskmaskin) og belysning under kjøkkenskap. Hvitlakkert ventilator fra tilsvarende leverandør. Baderomskabiner fra Probad bygget i betong. Baderomsinnredning i hvit lakk fra Bano Home standard. 80 cm bred innredning med skuffer på hovedbad. Baderom leveres med vegghengt WC, dusjvegger, termostat dusjbatteri og speil montert på vegg med belysning. Det er opplegg for vaskemaskin på baderom, se vedlagte plantegninger for plassering. Vegger i oppholdsrom med hvitmalt farge og vegger på baderom med hvite fliser av størrelsen 60x30 cm. Gulv av 3-stavs hvit mattlakkert eikeparkett i oppholdsrom og badegulv med lys grå fliser av størrelsen 20x20 cm (10x10 cm i dusj). Soverom leveres med garderobeskap i hvit utførelse, det leveres 1 meter skap pr. sengeplass. Garderobeskap leveres med hyller og stang som innmat. OPPVARMING Entré, kjøkken og stue med vannbåren gulvvarme. Baderom med elektriske varmekabler i gulv . Soverom oppvarmes med panelovner. Det er individuell måleravlesning for hver leilighet. Det henvises til vedlagt leveransebeskrivelse revidert 01.11.2019.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Leilighetene er ferdig og innflyttingsklare.

Forbehold fra utbygger

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Er det motsetninger mellom prospekttegninger og beskrivelser, gjelder beskrivelser foran tegninger. Det tas forbehold om justeringer og endringer av fasader og utomhusplanen. Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten etter samtykke av selger. Selger forbeholder seg rett til endring av prisliste uten varsel på usolgte boliger. Selger forbeholder seg retten til å fordele boder og eventuelle parkeringsplasser. Selger tar forbehold om antall seksjoner i sameiet. Alle opplysninger er gitt med forbehold om rett til endringer av leveransen. Eventuelle endringer skal ikke forringe den generelle standard. Mindre endringer og arealavvik i forbindelse med nærmere detaljering av prosjektet samt gjennomføring av byggesaken må påregnes. Utbygger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplantning og arkitektoniske detaljer m.v. som ikke inngår i leveransen. Stiplede løsninger/ innredninger leveres ikke. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i standardleveransen. Tegningene i prospektet bør ikke benyttes som grunnlag for nøyaktig møbelstilling, da målestokkavvik kan forekomme ved trykking/ kopiering. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS-installasjoner kan bli endret. Entreprenøren har ansvaret for oppfølging av gjeldende krav, lover og forskrifter. Det tas forbehold om eventuelle feil.

Bebyggelsen

Boligtype

Leilighet

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Flat tomt i Moelv sentrum, adkomst via Møllergata. I front av bygget vil det opparbeides grøntareal som eies av kommunen.

Tomtetype

Eiet

Standard

Tilvalg og endringer

Prosjektet og dets priser er basert på at utbyggingen gjennomføres rasjonelt og med delvis serieproduksjon i form av systematisering av tekniske løsninger og valg av materialer. Dette gir begrensninger for hvilke tillegg og endringer som kjøper kan forvente å få gjennomført og innenfor hvilke tidsrom disse arbeidene kan bestilles. Selger utarbeider en tilvalg-/endringsmeny som angir aktuelle muligheter for endringer og tilleggsarbeider. Kjøper har ikke rett til å kreve endringer og tilleggsarbeider som ikke står i sammenheng med ytelser som er avtalt, og som i omfang eller karakter skiller seg vesentlig fra den avtale ytelsen og/eller er til hinder for rasjonell gjennomføring av byggearbeidene. Selger er heller ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil føre til ulempe for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å kreve endringer eller tilleggsarbeider. Selger har rett til å ta seg betalt for utarbeidelse av pristilbud, tegninger m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44. Selger er uansett ikke forpliktet til å utføre endringer eller tilleggsarbeider som vil endre vederlaget med mer enn 15 % jf. Bustadoppføringslova § 9.Etter igangsetting vil det gis frister for tilvalg og endringer. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting er kjøper kjent med at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Kjøper er oppfordret til å ta forbehold i kjøpetilbudet dersom prosjektet er igangsatt, og kjøper har krav til tilvalg/endring som kjøper forutsetter skal være mulig å få levert av utbygger/selger.

Generell orientering

Bebyggelse: Bebyggelsen består av ett bygg med 32 leiligheter fordelt over 6 etasjer. Adkomst til leilighetene via heis og innvendige trapper. Det er 2 heissjakter i bygget. Det er lukket parkeringskjeller i underetasjen av bygget. Bygget er opført etter TEK17. Etasjeskillere i betong. Dekkene bæres av søyler og dragere i stål- og/eller betong samt bærende betongvegger. Yttervegger av isolerte bindingsverkvegger med isolasjon og vindtetting. Fasader i en kombinasjon av fasadeplater og liggende panel som er grunnet og hvitmalt med ett strøk. Innvendige vegger bygges som lettvegger med isolasjon og gipsplatekledning. Vinduer av alu-beslåtte trevinduer som er hvitmalt innvendig. Innerdører i hvit utførelse av type Sweedor. Balkong/terrasse med dekke av betong og rekkverk i stål eller aluminium med glass.

Oppvarming

Entré, kjøkken og stue med vannbåren gulvvarme. Baderom med elektriske varmekabler i gulv. Soverom oppvarmes med panelovner. Det er individuell måleravlesning for hver leilighet. Det henvises til vedlagt leveransebeskrivelse.

Info energiklasse

Selger er ansvarlig for at boligen har energiattest. Megler har forespurt selger om energimerking, og det vil foreligge før overtagelse.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger én stykk parkeringsplass i parkeringshus som er bygd inntil boligblokken, og én stykk sportsbod. Sportsbodene er plassert på inngangsplanet. Elbil lader kan leveres som tilvalg til parkeringsplassen. P-plassen tinglyses som bruksrett

Sameiet

Organisasjonsform

Sameie: Området består av ett boligselskap. Sameiet består av totalt 32 stykk boligseksjoner. Den daglige driften er organisert som seksjonssameie iht. lov av 16. juni 2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av sameiermøtet. Videre er det sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet. Utomhusarealene på området ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte byggene eller så snart årstiden tillater det. Det er fra 01.01.2020 forbudt å erverve mer enn 2 boligseksjoner i samme sameie. Denne begrensningen gjelder også indirekte erverv, herunder kjøp via aksjer eller andeler i et selskap. Erverv er forbudt dersom det medfører at flere enn to av boligseksjonene eies av noen som har «tilknytning til hverandre». Dersom bestemmelsen brytes vil blant annet styret i sameiet uten forutgående varsling, kunne pålegge salg av seksjonene som er ervervet ulovlig. Videre vil man ikke kunne stemme på årsmøtet, og man vil ikke tas med i beregningsgrunnlaget for flertallsavgjørelser.

Forretningsfører

Usbl

Økonomi

Felleskostnader inkluderer

Andel felleskostnader Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles ihht. vedtektene. Månedelige fellesutgifter er stipulert til kr 2495,- pr måned første driftsår, hvor man har lagt til grunn at fjernvarme (äkonto innbetaling), vann/kloakkavgift (âkonto innbetaling), renovasjon, forsikring på bygget, strøm på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking og renhold er inkludert. Parkering kr 150,- kommer utover oppgitt beløp. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.

Info kommunale avgifter

Kommunale avgifter faktureres i henhold til kommunens til enhver tid gjeldende satser. Det vil bli montert vannmåler og kommunale avgifter vil derfor variere etter forbruk.

Info Eiendomsskatt

Det er i følge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.

Info formuesverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som årlig bestemmes av Statistisk Sentralbyrå. Likningsverdien for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert per 1. januar) og sekundærboliger (alle andre boliger man måtte eie) fastsettes etter forskjellige brøker. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Utleie

Adgang til utleie

Boligen har ingen egen utleieenhet. Leiligheten kan for øvrig leies ut. Kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Merk imidlertid at begrensningen ikke gjelder for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger.

Finansiering

Tilbud på lånefinansiering

Som et av landets største finanskonsern tilbyr DNB Bank ASA alle typer banktjenester til konkurransedyktige priser. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel.\r\n DNB Eiendom mottar formidlingsprovisjon fra DNB Bank ASA for formidling av lånekunder. Dette gjelder kun personer som har samtykket til å bli formidlet til banken. Provisjonen er en internavregning mellom enheter i konsernet som ikke gir økte kostnader for kunden. Den enkelte megler mottar ingen godtgjørelse relatert kjøpers valg av finansiering, og mottar heller ingen godtgjørelse for formidling av kontakt til DNB lånekonsulenter.

Selger

Møllergata 6 AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Moelv

Møllergata

Åsmarkvegen 2

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Kjøps- og salgsbetingelser

Salgsbetingelser og kjøpstilbud

Kjøp i prosjektet baseres på nærværende dokument, samt følgende vedlegg: 1) Prisliste 2) Leveransebeskrivelse revidert 01.11.2019. 3) Plantegning 4) Fasadetegninger 5) Foreløpige vedtekter 6) Selgers prospekt Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg. Alle bud og budrelatert kommunikasjon med megler skal foregå skriftlig. Megler har ikke anledning til å formidle opplysninger om bud som ikke er gitt skriftlig. Megler vil likevel gi deg opplysninger og råd underveis i prosessen. Dette behøver ikke gjøres skriftlig. Gi kun skriftlige bud.Det samme gjelder budforhøyelser og motbud. Budet må ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Uansett bør ikke budet ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis. Det første budet skal inngis på DNB Eiendom sitt budskjema påført din signatur. Samtidig med at du inngir første bud må du legitimere deg. Det kan gjøres ved at du sender kopi av gyldig legitimasjon (dvs .bankkort, pass eller førerkort) til megler sammen med ditt første bud, eller du viser legitimasjon til megler direkte.Førerkort anbefales dersom du sender legitimasjon via SMS eller mail. Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige budgivere undertegne budskjemaet og legitimere seg. Det kan i budskjemaet gis gjensidig fullmakt til å forhøye budet på vegne av hverandre. Dersom ikke slik fullmakt gis, må samtlige gi budforhøyelser skriftlig. Du kan velge mellom følgende når du skal sende bud: Innlevere direkte til megler, per e-post, per SMS eller per fax. E-postadressen, fax-og telefonnummer til det aktuelle kontoret finner du i salgsoppgaven. Bud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forventes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt bud kommer frem til megler. Megler vil straks budet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om budet er mottatt. Selger vil gi sin aksept av bud skriftlig til megler, som så videreformidler aksepten til den budgiver som får aksept på budet, med informasjon til øvrige budgivere og interessenter.

Betalingsbetingelser

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. 20 % dersom kjøper er å regne som profesjonell. Beløpet må være fri kapital, dvs. at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til § 47 garanti er stilt, eller skjøtet er tinglyst, forutsatt at de overstiger en 1/2 R. Restkjøpesummen omkostninger betales ved overtagelse. Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil kun skje mot tinglyst skjøte eller mot garanti for tilsvarende beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Avbestilling

Kjøp etter bustadoppføringslova innebærer en avbestillingsrett for kjøper. Dersom denne retten benyttes vil kjøper bli holdt ansvarlig for selgers merkostnader og tap som følge av en eventuell avbestilling. For avbestillinger som skjer før selger har vedtatt byggestart er det avtalt et avbestillingsgebyr på 5 % av kjøpesummen. Kontakt megler for nærmere informasjon dersom avbestilling vurderes. Bestilte endrings- og tilleggsarbeider betales i slike tilfeller i sin helhet.

Finasieringskontroll

Som et av landets største finanskonsern tilbyr DNB Bank ASA alle typer banktjenester til konkurransedyktige priser. Banken kan gi deg lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver i banken og som kunde hos oss lover banken en hurtig behandling av din låneforespørsel.\r\n DNB Eiendom mottar formidlingsprovisjon fra DNB Bank ASA for formidling av lånekunder. Dette gjelder kun personer som har samtykket til å bli formidlet til banken. Provisjonen er en internavregning mellom enheter i konsernet som ikke gir økte kostnader for kunden. Den enkelte megler mottar ingen godtgjørelse relatert kjøpers valg av finansiering, og mottar heller ingen godtgjørelse for formidling av kontakt til DNB lånekonsulenter.

Oppdragsnummer

506180041

Salgsoppgavedato: 8/19/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Reguleringsplan og rammetillatelse

Eiendommen ligger i et område som er regulert til forretning, kontor og bolig. Områdene rundt eiendommen er regulert til forretning, kontor, bolig, offentlig bebyggelse og felles grøntarealer. Megler besitter reguleringsbestemmelser for Moelv sentrum, kvartal Møllergata, Åsmarkvegen og Storgata, sist revidert 04.04.2017. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

Vei, vann og avløp

Offentlig.

Ferdigattest/Brukstillatelse

Ferdigattest datert 02.10.20.

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3411/377/12: 14.07.1965 - Dokumentnr: 3111 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3411 Gnr:377 Bnr:1 29.03.1996 - Dokumentnr: 3519 - Målebrev VEGGRUNN gnr. 823 bnr. 1 Gjelder denne registerenheten med flere 22.08.2013 - Dokumentnr: 702032 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3411 Gnr:377 Bnr:46 27.06.2018 - Dokumentnr: 951334 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0412 Gnr:377 Bnr:48 Elektronisk innsendt 01.01.2020 - Dokumentnr: 1561177 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0412 Gnr:377 Bnr:12 13.07.2020 - Dokumentnr: 2738054 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3411 Gnr:378 Bnr:9 Vederlag: NOK 45 650 Omsetningstype: Fritt salg 13.07.2020 - Dokumentnr: 2738113 - Arealoverføring Areal overført fra: Knr:3411 Gnr:378 Bnr:37 Vederlag: NOK 369 367 Omsetningstype: Fritt salg 23.07.2020 - Dokumentnr: 2784011 - Arealoverføring Areal overført til: Knr:3411 Gnr:377 Bnr:46 Vederlag: NOK 400 000 Omsetningstype: Annet 31.07.2020 - Dokumentnr: 2813836 - Registrering av grunn Utskilt fra denne matrikkelenhet: Knr:3411 Gnr:377 Bnr:49 07.08.2020 - Dokumentnr: 2843194 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/2643 Snr: 2 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 45/2643 Snr: 3 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 63/2643 Snr: 4 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 5 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 6 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 7 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 8 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 57/2643 Snr: 9 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/2643 Snr: 10 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 47/2643 Snr: 11 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 12 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 13 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 14 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 15 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 16 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 17 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 18 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 19 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 20 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 21 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 22 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 23 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 24 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 25 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 26 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 27 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 67/2643 Snr: 28 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 87/2643 Snr: 29 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 121/2643 Snr: 30 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 31 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 101/2643 Snr: 32 Formål: Bolig Tilleggsdel: Bygning Sameiebrøk: 128/2643 Gjelder denne registerenheten med flere

Legalpant

Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Matrikkel

Kommunenummer: 3411

Sameiets Gårdsnummer: 377

Sameiets Bruksnummer: 12

Kommunenummer: 3411

Sameiets Gårdsnummer: 377

Sameiets Bruksnummer: 49

Seksjonsnummer: 1

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier ihht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell ihht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova.

Arealberegninger

Arealer pr bolig fremkommer i vedlagte prisliste. Arealet er angitt hhv. som bruksareal(BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Hvitvaskingsreglene Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering mv. er megler pliktig til å gjennomføre legitimasjonskontroll av oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Det samme gjelder for medkontrahenten til oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet. Dersom nevnte parter ikke oppfyller lovens krav til legitimasjon eller megler har mistanke om at transaksjonen har tilknytning til utbytte av en straffbar handling eller forhold som rammes av straffeloven §§ 147 a, 147 b eller 147 c kan megler stanse gjennomføringen av transaksjonen. Megler kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne medføre for oppdragsgiver og/eller eventuelle reelle rettighetshavere til salgsobjektet eller deres medkontrahent.

Diverse

Prospektet er ufullstendig uten gjeldende prisliste. Noen av bildene i prospektet er kun ment som en illustrasjon og avvik kan forekomme. Dersom oppdragsgiver tillater transport av kontraktsposisjon, og dette skjer gjennom annet meglerselskap betaler kjøper et gebyr stor kr 10.000,- inkl. mva. for merarbeid knyttet til transporten. Videre må kjøper betale et vederlag stort kr 5.000,- inkl. mva. dersom megler skal utstede et nytt skjøte til en annen enn kjøper. Leilighetene vil selges etter avhendingsloven (avhl.) etter hvert som de ferdigstilles. I henhold til avhl. § 2-11 er det en plikt for næringsdrivende å stille garanti ved salg av nyoppførte ferdigstilte boliger som selges innen 6 måneder etter at boligen er fullført, ref. buofl. §12. Konferer megler for mer informasjon.