Gå til innhold

Strandholmen - Langgaten 1A

, HOLMESTRAND

Strandholmen - Langgaten 1A

, HOLMESTRAND

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 1/10/2022 10:55

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

Strandholmen Trinn 2 – Nyt utsikten, solnedgangen, været og sol deg på takterrassen på populære Strandholmen - Visning tirsdager 18.00 - 19.00 (Påmelding) - Velkommen!

Område

Adresse: Strandholmen - Langgaten 1A

Poststed: HOLMESTRAND

Kommune: Holmestrand

Kommunenummer: 3802

Prosjektnavn: Strandholmen TRINN 2

Beliggenhet og adkomst

Strandholmen ligger i nordenden av Holmestrand sentrum, rett ved (strandkanten) sjøen. Vendt mot den østlige horisonten og Drammensfjorden. Kun en kort spasertur langs strandpromenaden ligger Holmestrand sentrum og alle servicetilbudene som byen har å by på. Tvers over gaten, inne i fjellhallen, ligger den flotte Holmestrand Stasjon. På Strandholmen bor du med gangavstand til både kaféer, restauranter, bank, apotek, vinmonopol, nytt bibliotek og et bredt utvalg butikker. To populære badestrender og en stor båthavn med mulighet for båtplass gjør at du ikke trenger å reise noe sted for å få feriefølelsen om sommeren.

Prosjektet

Om prosjektet

Visning: Det er satt opp visning hver tirsdag fra 18.00 - 19.00 (Påmelding) Passer ikke dette finner vi selvfølgelig en annen dag for visning og en prat - velkommen! Andre byggetrinn vil bestå av 22 flotte leiligheter med fantastisk beliggenhet, sjønært og sentralt i Holmestrand. Her finner du leiligheter fra 45 m2 til 116 m2 med store vindusflater, praktiske planløsninger og flotte kvaliteter. Flertallet får også praktfull sjøutsikt. På toppen av bygget blir det en felles takterrasse, til glede for samtlige beboere. Kjelleretasjen får garasjeanlegg med boder og heis til etasjene Helt ut mot sjøen og vakkert plassert langs kyststien og Dulpen park ligger Strandholmen. Strandholmen har blitt et veletablert bo-område med badeplasser, frodige uteområder, innbydende bryggeanlegg og kort vei til alle byens fasiliteter. Den neste utbyggingen på Strandholmen vil bestå av totalt 3 bygg. De 23 leilighetene i første byggetrinn er designet med tanke på å skape gode hjem for alle livets faser og behov. Du finner leiligheter fra 57 – 115 m2 BRA fordelt over 7 etasjer, alle med uteplasser i form av balkonger eller terrasser og gjennomtenkte planløsninger. For alle leiligheter over 65 m2 BRA medfølger parkering i underjordisk parkeringsanlegg. Enkelte mindre leiligheter selges uten parkeringsplass. Det er heis fra garasjeanlegg og opp til hver etasje i bygget. Det medfølger sportsbod til alle leilighetene. Totalt vil de tre byggene bestå av 69 leiligheter. Trinn 1 og trinn 2 har 6 etasjer, mens trinn 3 får 8 etasjer. Det blir felles parkeringskjeller under byggene. Uteområdene rundt og mellom byggene vil også inngå som en del av utbyggingen. Sammen med prosjektinformasjonen redegjør salgsinformasjonen for hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen samt hvordan organisering av boliger, fellesarealer og garasjer er planlagt

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt 1. kvartal 2024, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 31.12.2022. Dette gjelder ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Byggetiden er ca. 14-16 måneder fra oppstart/byggestart. Beslutning om tidspunkt for igangsettelse tas av styret i utbyggingsselskapet og er blant annet avhengig av tilstrekkelig forhåndssalg og nødvendige offentlige godkjenninger, jf avsnittet om Selgers forbehold. Ved igangsetting av prosjektet, meddeles en bindende overtakelsesperiode innenfor en fire måneders periode. Senest 10 uker før ferdigstillelse av boligen skal selger gi kjøper skriftlig melding om endelig overtakelsesdato.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Fellesareal i bygg

Felles takterrasse

Tomt

Tomtestørrelse

3580

Tomtetype

Eiet

Standard

Kjøkken

Standard kjøkkeninnredning blir delikate Uno hvit eller tilsvarende fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Det fores ut mellom overskap og himling, så du slipper å bruke tid på trøblete støvtørk i høyden. Hvitevarene er selvfølgelig inkludert, og vil være fra Siemens eller Bosch. Kjøkkenet får innebygget stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl og frys, samt slimline uttrekkbar avtrekkshette. Der det er godt egnet plasseres stekeovnen i høyskap for enkel betjening. Hvitevarene er selvfølgelig inkludert, og vil være fra Siemens eller Bosch. Kjøkkenet får innebygget stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl og frys, samt slimline uttrekkbar avtrekkshette

Bad

Badene får en moderne baderomsinnredning med skuffer i hvit glatt front og speil med integrert belysning. Veggmontert toalett av typen Geberit Monolith eller tilsvarende leveres som standard. Det forberedes for vaskemaskin og kondenstørketrommel på baderom eller vaskerom/bod slik det angis på plantegningene. Bad og WC får LED-downlights i himlingen. Det blir 30x30 cm flis i fargen beige på gulv. I dusjsone legges flis av mindre format i samme farge og serie, nedsenket

Oppvarming

Det leveres ett Nilan-Compact kombinert ventilasjons og varmeanlegg til hver leilighet. Anlegget inneholder balansert ventilasjon med varmegjenvinning og avkastvarmepumpe. Oppvarming i leiligheten skjer ved elektriske varmekabler på bad og WC, samt panelovn i stue og entré. Gulvvarme (varmefolie) tilbys som tilvalg.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Felles garasjekjeller er planlagt å bestå av 64 bilparkeringsplasser hvorav 2 av plassene er HC-parkering, 7 parkeringsplasser for MC/Moped, sykkelparkering, boder og teknisk rom. Det medfølger en parkeringsplass i garasjekjeller til hver leilighet som er over 65 m2 BRA.

Boder

Det leveres en sportsbod til hver leilighet.

Økonomi

Prisinformasjon

Se prisliste, som fås ved henvendelse til megler.

Utleie

Adgang til utleie

Det vises til borettslagslovens § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6. Andelseiere i borettslag kan leie ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i løpet av året. Dette er en utvidelse av tidligere lov.

Selger

BNE Holmestrand Bolig AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Vestfold/Telemark

Strandholmen - Langgaten 1A

2193 Postterminalen

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

941225011

Salgsoppgavedato: 10/1/2022

Eiendommen

Eieform

andel

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3802/127/132: 09.04.2002 - Dokumentnr: 1764 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3802 Gnr:127 Bnr:94 01.01.2018 - Dokumentnr: 259915 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0702 Gnr:127 Bnr:132 01.01.2020 - Dokumentnr: 329869 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0715 Gnr:127 Bnr:132

Matrikkel

Kommunenummer: 3802

Borettslagets Gårdsnummer: 127

Borettslagets Bruksnummer: 132

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Hvitvaskingsreglene Bestemmelser tiltak mot hvitvasking / kjøpers innbetaling

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon, i en samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Dersom innbetaling likevel må foretas på annen måte, må megler orienteres med begrunnelse og informasjon om innbetalers navn, før innbetaling av oppgjør. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfelle også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.