Gå til innhold

Prinsegata 10

, LARVIK

Prinsegata 10

, LARVIK

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 30/8/2022 13:18

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

Grandkvartalet - 30 nye leiligheter i et av byens flotteste signatur prosjekter!

Område

Adresse: Prinsegata 10

Poststed: LARVIK

Kommune: Larvik

Kommunenummer: 3805

Prosjektnavn: Grandkvartalet Trinn 2

Beliggenhet og adkomst

I Grandkvartalets nærmiljø er det fullt av muligheter for alle slags opplevelser, fra fartsfylte aktiviteter til påfyll for hode og hjerte. Området rundt Indre havn er på kort tid blitt et kjært område for mange i byen, etter ferge-flyttingen i 2008 har dette blitt et populært aktivitets- og friluftsområde og en bynær møteplass. Av ting du kan gjøre med Grandkvartalet som utgangspunkt og uten at du trenger å reise langt avgårde, nevner vi Tufteparken, en flott utendørs treningspark. Like ved ligger også det populære stupetårnet i tillegg til sandvolleyball- og beachhåndballbane. Larviksfolket har også vist at de setter stor pris på strandpromenaden som går fra batteritomta og Farris Bad til det verneverdige området Tollerodden, her er du sjelden alene om du går på tur. Er du glad i kulturopplevelser kan det være greit å vite at kulturhuset Bølgen og Teaterhuset Munken også er rett i nærheten. Hele området i Indre havn fremstår som et eneste stort parkområde, her kan du bare nyte folkelivet eller slappe av på en av de mange benkene mens du kjenner den gode parkfølelsen komme og nyter synet av horisontlinjen.

Prosjektet

Om prosjektet

Grandkvartalet Trinn 2 er klart for salg, vi er stolte av å presentere 30 nye leiligheter i dette særdeles populære prosjektet! Nå kan du velge blant 2-5 roms leiligheter fra 1-5 etasje, alle med privat balkong/terrasse, og garasjeplass i garasjeanlegg med direkte heisadkomst. Det er variasjon av størrelser fra 2-roms leiligheter på ca 56 kvm til den største 5 roms leiligheten på 130 kvm. Interiørmessig leveres det gjennomgående god kvalitet med blant annet lys moderne 1-stavs eikeparkett, kvalitetskjøkken med hvitevarer inkludert, samt flislagte lekre bad. Leilighetene vil fremstå lyse, lekre og tidsriktige. Er man tidlig ute, er det selvfølgelig mulig å gjøre individuelle endringer og påvirke leiligheten i stor grad. I Grandkvartalet kan du sette nøkkelen i døra, og flytte rett inn uten å tenke på oppussing eller vedlikeholdsbehov - en leilighet for resten av livet ... Grandkvartalet får et urbant og mangfoldig bomiljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. Når Grandkvartalet står ferdig vil vi få en helt ny opplevelse av bylivet i Larvik fordi kvartalet vil knytte indre havn sammen med sentrum og på den måten forene fjorden og byen. GRAND LIVING - UNIKT FORDELSPROGRAM: Vi vet at hverdagen er travel og hvor viktig det er å spare tid. Og vi vet at du setter pris på enkelhet og små pusterom som gir følelse av overskudd. Som beboer i Grandkvartalet nyter du godt av gode tilbud til ekstra hyggelige priser: Et ekstra soverom eller to er alltid fint å ha når familie og venner kommer på besøk. La gjestene dine overnatte på Grand Hotel til rabattert pris! Og til de store anledningene - eller Grand Moments - som vi liker å kalle det, er dere alltid velkommen til bords. Vi dekker til fest om det er konfirmasjon, bryllup eller selskap. Vaktmestertjenester, vaskehjelp, klesvask eller vanning og stell av planter? Grand Living er med og gjør hverdagen enklere - som fast ordning eller etter ønske og behov. LES MER: www.grandkvartalet.no UTSIKT: Du kan nå klikke deg inn på ønsket leilighet i oversikten, for å se illustrert utsikt fra denne enheten. HUSK: Leilighetene selges til fast pris etter "Førstemann til mølla - prinsippet" Kontakt megler i dag for å få tilsendt prospekt og prisliste!

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligen planlegges ferdigstilt senest 30. oktober 2023. Dette gjelder som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder grunnlag for å kreve dagmulkt. Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet. Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse. Selger tar forbehold om at endelig innflyttingsdato kan endres som følge av manglende arbeidskraft, forsinket levering av nødvendige leveranser til prosjektet og lignende som følge av sykdomsfravær ved f.eks. større virusutbrudd. Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt. Hver kjøper vil ved overtagelse få overlevert FDV dokumentasjon.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Grankvartalet vil bestå av boliger og hotell, samt handels- og kontorfasiliteter. Eiendommen vil bli delt opp i flere matrikkelenheter. Matrikkelnumre vil derfor først bli fastsatt senere. Det vil bli etablert eierseksjonssameier. Det enkelte borettslag vil inngå i et eierseksjonssameie (samleseksjon bolig). Nødvendige rettigheter for matrikkelenheter vil bli tinglyst på de aktuell øvrige matrikkelenheter i Grandkvartalet.

Tomtetype

Eiet

Standard

Generell orientering

Grandkvartalet får et spennende bomiljø med flere ulike leilighetstyper og fokus på grønne byrom. Det legges til rette for et mangfold av leiligheter med utsikt og balkonger. Som boligkjøper kan du velge mellom et bredt utvalg av leilighetstyper fra små leiligheter til utleieleiligheter, familieleiligheter med gode utearealer for barn, seniorleiligheter med ekstra service og fellesarealer eller eksklusive leiligheter med panoramautsikt. Leiligheter uten boplikt, midt i hjerte av Larvik. Byggetrinnet som nå legges ut for salg er P10. Leilighetene er forventet ferdigstilt i løpet av 4. kvartal 2023.

Oppvarming

Vannbåren varme til oppvarming i leiligheten blir levert via fjernvarme eller en varmepumpe (Nilan el. tilsvarende) som blir plassert bod lokalt i leiligheten.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det medfølger en oppmerket parkeringsplass i garasjeanlegg til hver andel. Garasjeanlegget, samt parkering for sykler og boder organiseres som en tilleggsdel til samleseksjonen, alternativt som en egen næringsseksjon eller i en egen anleggseiendom. Selger tar forbehold om å organisere boder og parkeringsplasser på annen måte enn beskrevet her. Selger forbeholder seg rett til å fordele parkeringsplassene, samt å eie og fritt disponere over eventuelle usolgte parkeringsplasser. Ladestasjon for el-bil kan bestilles som tilvalg. Etter ferdigstillelse vil alle beslutninger, ansvar og samtlige kostnader ved fellesarealet, herunder kostnadene til drift og vedlikehold, fordeles forholdsmessig på de bruksberettigede.

Borettslaget

Organisasjonsform

Det blir totalt 107 andelsleiligheter fordelt på 5 bygg med felles underjordisk garasjekjeller. Storgaten 40 (S40) består av 23 leiligheter, Prinsegata 10 (P10) består av 30 leiligheter,Prinsegata 14 (P14) består av 22 leiligheter, Prinsegata 20 (P20) består av 19 leiligheter og Grandplassen 1 (GP1) vil bestå av 13 leiligheter. Leilighetene i Grandkvartalet vil bli organisert i ett eller flere frittstående borettslag.

Økonomi

Lånebetingelser fellesgjeld

Det er gitt et tentativt tilbud på finansiering av fellesgjeld med løpetid på 50 år, hvor av de første tyve årene er avdragsfrie. Det er i budsjettet lagt til grunn at fellesgjelden er et annuitetslån med en flytende rente på 2,54%. Dette er markedsrente per august 22 og denne vil bli endret i takt med renteutvikling og långivers lånevilkår, og således påvirkerentekostnadene og dermed felleskostnadene.

Utleie

Adgang til utleie

Boligene kan leies ut i tråd med borettslagets vedtekter og gjeldende lovverk.

Selger

Grandkvartalet Eiendom AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Vestfold/Telemark

Prinsegata 10

2193 Postterminalen

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

941215011

Salgsoppgavedato: 8/30/2022

Eiendommen

Eieform

andel

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3805/3020/2001: 17.12.1948 - Dokumentnr: 3221 - Bestemmelse iflg. skjøte Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Rettighetshaver Larvik kraftverk Overført fra: Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:1670 03.02.1989 - Dokumentnr: 797 - Erklæring/avtale Bestemmelse om transformatoranlegget i bygget Rettighetshaver E-verket Overført fra: Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:1670 06.04.2020 - Dokumentnr: 2310783 - Registerenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver Rettighetshaver: Dnb Eiendom AS Org.nr: 910 968 955 06.04.1915 - Dokumentnr: 900025 - Opprettelse av matrikkelenheten OPPRETTELSE - FRADELT FRA UKJENT HOVEDBRUK. 27.03.1963 - Dokumentnr: 990026 - Sammenslått med denne matrikkelenhet: Gnr 3020 bnr 2002 20.05.2008 - Dokumentnr: 402954 - Grensejustering Gjelder denne registerenheten med flere 22.12.2008 - Dokumentnr: 1026603 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1743 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1999 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:2000 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:2691 22.04.2009 - Dokumentnr: 280296 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1588 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1590 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1592 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1594 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1598 Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:1668 22.06.2009 - Dokumentnr: 446288 - Grensejustering Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn Gjelder denne registerenheten med flere 01.01.2018 - Dokumentnr: 263689 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0709 Gnr:3020 Bnr:2001 01.01.2020 - Dokumentnr: 1508808 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0712 Gnr:3020 Bnr:2001 12.10.2020 - Dokumentnr: 3159577 - Sammenslåing Sammenslått med denne matrikkelenhet: Knr:3805 Gnr:3020 Bnr:1670

Matrikkel

Kommunenummer: 3805

Borettslagets Gårdsnummer: 3020

Borettslagets Bruksnummer: 2001

Vilkår og bestemmelser

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12. I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.