Gå til innhold

Dokka 27/29

, REISTAD

Dokka 27/29

, REISTAD

1 /

Interessert i dette prosjektet?

Finn ut mer om pris, størrelse og status for enhetene i dette prosjektet.

Se enheter

Hold meg oppdatert

Jeg er interessert i oppdateringer om denne boligen

Meld interesse

Sist oppdatert: 30/3/2022 12:48

Komplett salgsoppgave

Om Prosjektet

Reistadtoppen - Nye, flotte og innflytningsklare selvleiligheter i attraktive omgivelser i Reistad/Lier

Område

Adresse: Dokka 27/29

Poststed: REISTAD

Kommune: Lier

Kommunenummer: 3049

Prosjektnavn: Reistadtoppen

Beliggenhet og adkomst

Attraktiv beliggenhet i rolige, barnevennlige og ikke minst naturskjønne omgivelser i øvre del av Reistad i Lier. Her er det lagt til rette for det gode liv. Området rundt har de senere år blitt utviklet og består idag av terrasseleiligheter, tomannsboliger, rekkehus og villabebyggelse. Reistadtoppen ligger i umiddelbar nærhet til markagrensen og Kjekstadmarka med fantastiske rekreasjonsmuligheter både sommer som vinter. Flotte turmuligheter via Kaperåsen og videre inn i Kjekstadmarka. Flott turløype fra Reistad over Lyfjell og mot Damtjern. Du kan praktisk talt ta på deg skiene ved utgangsdøren. Reistadtoppen vil ha svært gode utsikts- og solforhold og ligger landlig, men sentralt til. Kun 5 minutter til Liertoppen kjøpesenter med de fleste fasiliteter og Bauhaus med bil. Utsikten barnehage ligger kun få minutters gange fra leilighetene, i tillegg flere barnehager i Lierbyen, Gullaug, Tranby og Lierskogen. Boligprosjektet og området vil tilby lekeplasser for de mindre og mellomstore barna. Kun 2 minutter med bil til E18 i enten nord- eller sørgående retning. Ca. 10 minutters kjøring til Drammen sentrum og Asker, ca. 15 minutter til Sandvika og ca. 35 minutters kjøring til Oslo. Buss fra Reistad i retning Drammen og Lierskogen. Fra bussholdeplassen ved Liertoppen kjøpesenter går det buss til Asker eller ekspressbuss til Oslo. Ekspressbuss også fra Lierskogen - med gratis pendlerparkering. Bussforbindelse fra Reistad til barne- og ungdomsskole i Lierbyen. Kort vei til Lier togstasjon med avganger retning Oslo/Dal, Drammen og Hokksund.

Prosjektet

Om prosjektet

Reistadtoppen består av 26 nye 3- og 4-roms leiligheter fordelt på to bygg som er oppført på ett felles garasjeanlegg. Reistadtoppen er et kvalitetsprosjekt hvor du får en fantastisk utsikt utover Lierbygda og Drammensfjorden. Byggene vender mot syd-vest, som gir meget gode solforhold med sen kveldssol. Nyt late dager mens sola sakte går ned over det vakre Lierlandskapet. Mot øst ligger marka med nær ubegrensede turmuligheter, sommer som vinter. Snør bare joggeskoene på trappa og legg i vei, eller kanskje en sykkeltur innover i Kjekstadmarka kan friste. Nærhet til Liertoppen kjøpesenter med det meste du trenger av servicetilbud og barnehagen er også i nærheten. Du bor sentralt. Med bil er det rundt 8 minutter til Drammen, og med toget fra Lier er du i Oslo på 30 minutter. På Reistadtoppen får du en helt ny og moderne bolig i et veletablert boområde med en helt unik beliggenhet, helt enkelt. Leilighetene er innflytningsklare. Fullt oppgjør betales før overtagelse av den nye leiligheten, ingen forskudd! Ta gjerne kontakt med megler for visning av de ferdige leilighetene.

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

Boligene er ferdigstilt.

Bebyggelsen

Boligtype

- Ukjent -

Tomt

Fellesareal/utomhus/infrastruktur

Prosjektet er oppført på eiendommen gnr 100 bnr 112 i Lier kommune. Gnr 100 bnr 105 som i hovedsak utgjør veigrunn frem til eiendommen er overskjøtet til eierseksjonssameiet som er etablert i forbindelse med seksjonering av gnr 100 bnr 112. Hver seksjon består av en sameieandel i henhold til oppdelingsbegjæringen slik at hver seksjonseier er indirekte eier og solidarisk ansvarlig for veigrunnens rettigheter og plikter. Eiendommen gnr 100 bnr 112 er oppgitt av Lier kommune å ha et areal på 9.953 kvm mens eiendommen gnr 100 bnr 105 har et areal på 1.530 kvm. Adresse til boligene er Dokka 27 og 29, 3425 Reistad.

Tomtestørrelse

9953

Tomtetype

Eiet

Standard

Generell orientering

Boligene er lyse og luftige med ekstra god takhøyde på ca 270 cm og store vindusflater. Alle har store private balkonger eller terrasser med pergola. Integrerte hvitevarer er inkludert i prisen. Badet har keramiske fliser fra Villeroy & Boch. Hvite fliser 30x60 cm på vegg og grå 30x30 cm på gulv samt 5x5 cm i dusjnisje. Baderomsinnredning fra Strai med hvit høyglans front, gir et rent og eksklusivt preg. I oppholdsrommene er det 1 stavs eikeparkett som sammen med masse lysinnslipp gir den gode, svale stilen. Stig på i ditt nye drømmehjem.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Bad og entre har elektriske varmekabler.

Parkering og garasje

Garasje/Parkering

Det er garasjeplass tilgjengelig for kjøp til hver leilighet i parkeringskjeller. Det er også mulighet for kjøp av garasjeplass nr.2. Garasjeplass koster kr 300.000,- pr plass. El-bil ladestasjon kan bestilles som tilvalg. Det medfølger én sportsbod til hver leilighet i felles bod anlegg i parkeringskjeller. Parkeringskjelleren inneholder også arealer til felles sykkelparkering.

Sameiet

Organisasjonsform

Sameiet består av et kombinert bolig- og næringssameie med totalt 26 boligseksjoner og 1 næringsseksjon hvor garasjeanlegget utgjør næringsseksjonen. Den daglige driften er organisert som seksjonssameie iht. lov av 16.06.2017, nr. 65, eierseksjonsloven. Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å erverve mer enn 2 seksjoner i sameiet. Sameiet er pliktig til å avholde årsmøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av årsmøtet. Utomhusarealene på området er ferdigstilt. Det er tinglyst plikt til å være medlem av den lokale huseierforeningen. Parkeringsplasser for personer med nedsatt funksjonsevne • Har en seksjonseier, leietaker eller en i husstanden nedsatt funksjonsevne, kan denne kreve at styret pålegger en annen seksjonseier å bytte parkeringsplass. Bytteretten gjelder bare dersom den som krever bytte, allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet. Styret bør tilstrebe at bytteplassen ligger i nærheten av søkers seksjon. Retten til å bruke en tilrettelagt plass varer så lenge et dokumentert behov er til stede. • Retten gjelder bare parkeringsplasser som i vedtak etter plan- og bygningsloven er krevet opparbeidet til bruk av personer med nedsatt funksjonsevne.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning, Avd nye boligselskap

Økonomi

Utleie

Adgang til utleie

Boligene har ingen egen utleieenhet. Seksjonseierne disponerer fritt over egen seksjon og kan fritt selge, pantsette og leie ut seksjonen med mindre annet følger av lov, avtaler eller vedtektene.

Selger

Reistad Bolig AS

Megler

Avdeling

DNB Eiendom AS, avd. Nybygg Drammen

Dokka 27/29

Postboks 9751 Bragernes

Org nummer: 9 1 0 9 6 8 9 5 5

Oppdragsnummer

615185002

Salgsoppgavedato: 3/30/2022

Eiendommen

Eieform

eierseksjon

Tinglyste bestemmelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 30.10.2015 - Erklæring/avtale Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening 24.07.2015 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:0626 Gnr:100 Bnr:52

Matrikkel

Kommunenummer: 3049

Sameiets Gårdsnummer: 100

Sameiets Bruksnummer: 112

Seksjonsnummer: 1

Kommunenummer: 3049

Sameiets Gårdsnummer: 100

Sameiets Bruksnummer: 105