Gå til innhold

Selge hytte?

Hyttemarkedet

Nå ønsker ekstra mange nordmenn seg hytte. Det er god fart i hyttemarkedet og etterspørselen er stor. Går du med tanker om å selge hytta, er det et godt tips å få den ut i markedet nå. Interessen blant kjøperne er rekordhøy, men det er lite å velge mellom. Det betyr at du kan få mer for hytta di.

Les mer om hyttemarkedet i Alt om Bolig.

Lokalkjent 

Kunnskap om det lokale hyttemarkedet er viktig. Å benytte en lokalkjent eiendomsmegler vil redusere risikoen for deg som hytteselger, og for kjøperen. Særregler satt av grunneiere, festeavtaler, kommuneplaner, skatter og avgifter er noe en lokal hyttemegler vil vite om, og dermed sørge for at feilvurderinger og mulig erstatningsansvar unngås. En eiendomsmegler som kjenner områdets fasiliteter, som når snøen kommer og smelter, de beste turstiene, skiløypene eller badeplassene vil også kunne gi potensielle kjøpere en ærlig og selgende fremstilling av hytta.

Trygt hyttesalg

Over hele Norge har vi eiendomsmeglere som er eksperter på hyttesalg, og som har opparbeidet seg en unik kunnskap om sitt lokale hytteområde. De kjenner også mest sannsynlig allerede kjøperen av din hytte! Gjennom vårt kjøperregister får vi flere på visning og sikrer best pris for hytta.

Ved bruk av vårt beste digitale markedsføringsverktøy, Smart Solgt, treffer vi også opptil 40% flere relevante interessenter.

Med våre markedsføringsverktøy og våre eiendomsmegleres innsats, er vi så sikre på å selge hytta di at vi tør å garantere det. Selger vi ikke, betaler du ingenting. Les mer om Garantert Solgt her.

Vi legger ut for markedsføringen frem til boligen er solgt. Og ønsker du å vente med å legge ut hytta i markedet til skiløypene er klare, men ønsker å starte forberedelsene nå, så hjelper vi deg med å ha det praktiske klart med Forspranget

Selge hytte?

Bli kontaktet av en eiendomsmegler