Gå til innhold

Din eiendomsmegler - Johanna Wenngren

Markedsansvarlig / Eiendomsmegler (i permisjon), DNB Eiendom AS, avd. Jessheim, Johanna.Wenngren@dnbeiendom.no (åpnes i nytt vindu)

Mangler bild av Johanna Wenngren

Jeg hjelper deg gjerne

Jeg svarer på alle dine spørsmål rundt salg og kjøp. Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Om meg

Som megler er jeg veldig engasjert og motivert for å vise deg hvorfor du trenger meg og bistand ved den største økonomiske transaksjonen i din personlige økonomi. Jeg har en utrolig konkurranseinstinkt, noe som gjenspeiler seg med mine fritidsinteresser der jeg spiller innebandy med Gjelleråsen i eliteserien og fotball på Gjerdrum.

Mine fokusområder er Ullensaker, Nannestad og Gjerdrum. Jeg startet megle i 2015 og har suttet her på Jessheim siden 2017.

Jeg vokste opp i Uppsala/Sverige og flyttet til Norge i 2009. Her har jeg bodd flere år i Tønsberg og Grunerløkka, men i dag bosatt i Jessheim.

Som person anser jeg meg selv som positiv, engasjert og dedikert. Dette vil gi deg en ryddig og trygg salgsprosess med meg som megler.

Jeg har et mangfald av ambassadører fra tidligere salg som jeg gjerne vil henvise deg til. Ta gjerne kontakt meg med så får du en personlig presentasjon.

Kontoradresse

DNB Eiendom AS, avd. Jessheim

Storgata 12, 2050 JESSHEIM