Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Asker

Vi har lang erfaring med salg av boliger i Asker, fra Hvalstad i nord til Heggedal i sør, og fra fjordstrøkene i øst til skogområdene i nordvest. Vi selger flere eiendommer i Asker enn noen annen eiendomsmegler og kjenner området bedre enn de fleste. Våre meglere hjelper deg med å selge bolig og eiendom i Asker og svarer på spørsmål du måtte ha rundt bolighandel. Vi hjelper med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi vet hvordan det er å bo her og hvordan det er å pendle, om du må det. Samtidig har kommunen selv et godt og variert arbeidsmarked. Asker har mye å by på, et stort og variert fritidstilbud, vakker natur, sjøliv, og gode skoler og barnehager. Og ikke minst, trygge og fine boområder.  

Vi ønsker at du skal velge oss, ikke fordi vi er størst, men fordi vi kjenner Asker! I tillegg har vi bransjens beste markedsføring for boliger og Norges største boligkjøperregister. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs