Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Romerike

Våre eiendomsmeglere i Lillestrøm har svært god kjennskap til boligmarkedet i Romerike og kan hjelpe deg med å selge bolig eller eiendom i en by i vekst. Vi hjelper deg med alt innen bolighandel og besvarer spørsmål du har rundt prosessen. Våre meglere gjør alt fra verdivurderinger, til å få boligen klar for visning.

Dette er siden for deg som vurderer å flytte ut av Oslo-gryta, til et barnevennlig sted der det er godt å bo, men som likevel ikke ligger lenger unna hovedstaden enn at du kan pendle hver dag om du vil. Nedre Romerike er et slikt sted; et stort område som innbefatter Skedsmo-Lillestrøm, Sørum-Sørumsand, Gjerdrum-Ask, Fet-Fetsund, Aurskog-Høland-Bjørkelangen og Rælingen-Fjerdingby. Områder i vekst som byr på mange spennende utfordringer for oss som eiendomsmeglere.

Vi er Romerikes største eiendomsmegler og har derfor også kontakt med flere kjøpere og selgere enn noen andre meglere her omkring. Vi kjenner lokalmarkedet og vet hva boligkundene vil ha. Kombinert med bransjens beste opplegg for markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør det oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs