Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kan Lørenskog

Våre eiendomsmeglere på Lørenskog har lang erfaring med boligsalg og hjelper deg med å selge bolig eller eiendom i en av Norges mest attraktive kommuner. Vi svarer deg på alle spørsmål du måtte ha rundt bolighandel. Våre meglere gjør alt fra verdivurderinger til å få boligen din klar for visning.

Med sin nærhet til hovedstaden og 25 minutter til Gardermoen, hører Lørenskog til blant landets mest ettertraktede kommuner å bo i. Fire av ti som kjøper bolig her, kommer fra Oslo, og de fleste er kjøpesterke barnefamilier som ønsker seg større plass. Utbyggingsvernede Østmarka utgjør den sørlige delen av kommunen, og de aller fleste lørenskoginger bor derfor i nordenden, som er inne i en rivende utvikling. Blant annet bygges et nytt sentrum med blant annet kulturhuset “Lørenskog Hus”.

Vi har mange års erfaring med salg av boliger på Lørenskog, og har i løpet av de siste årene inntatt plassen som kommunens største eiendomsmegler. Vår gode lokalkunnskap, Norges største boligkjøperregiste og bransjens mest effektive og målrettede opplegg for markedsføring gjør oss til et trygt valg når du skal selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs