Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Nesodden

Våre eiendomsmeglere på Nesodden har lang erfaring med å selge boliger på Nesodden. Skal du selge bolig eller eiendom, kan vi hjelpe deg med alt innen bolighandel. Våre meglere assisterer deg med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Fjorden har alltid vært den viktigste ferdselsåren fra Nesoddtangen til Oslo, men for de fleste nesoddingene er Nesoddbåtene mer enn et transportmiddel; fergene utgjør et sosialt innslag for alle dem som pendler frem og tilbake til Oslo hver dag. Fergen er moderne, rask og effektiv og har gjort at mange unge familier velger å bosette seg her.Nesoddens historie er mer enn tusen millioner år gammel, men befolkningen på Nesodden tilhører landets yngste, med et godt utbygget tilbud både kulturelt og sportslig.

Vår lange erfaring som megler på halvøya, kombinert med DNB Eiendoms styrke innen markedsføring og salg, gjør oss til et trygt valg, enten du er i markedet for å kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs