Arendal

Tollbodgaten 1, 4836 ARENDAL

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmegler som kjenner Arendal

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger, landbruks- og fritidseiendommer her i Arendal, både på Hisøy, Tromøy, Moland, og Øyestad. Vi kjenner området godt og hjelper deg med å selge hus, hytte eller annen bolig. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få bolige klar for visning.

 Langs kysten dekker vi området som strekker seg mot Grimstad og til Risør. Oppover i landet har vi også kommune Åmli, Vegårshei, samt noe fritid i Nissedal, Gautefall og på Hovden.

Lokalkjente meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en etterspurt megler i dette området. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål som gjelder boligfinansiering, og bransjens beste presentasjon og markedsføring gjøre oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste