Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Arendal

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger, landbruks- og fritidseiendommer i Arendal både på Hisøy, Tromøy, Moland, og Øyestad. Vi kjenner området godt og hjelper deg med å selge hus, hytte eller annen bolig. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få bolige klar for visning.

Langs kysten dekker vi området som strekker seg fra Nedenes til Saubø. Oppover i landet dekker vi også kommune Froland, Åmli og Vegårshei.

Lokalkjente meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en etterspurt megler i området. Et godt samarbeid med DNB Bank ved alle spørsmål som gjelder boligfinansiering og bransjens beste presentasjon og markedsføring gjør oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs