Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Hønefoss

Våre eiendomsmeglere i Hønefoss har lang erfaring med å kjøpe og selge bolig i Ringerike. Vi står klare til å hjelpe deg med alt fra verdivurdering til å få boligen klar til visning!

Med fjell og fjorder, daler og brede bygder, elver, vann og skog har Ringerike alt du måtte ønske. Kommunen er den største jord- og skogbrukskommunen i Buskerud og byr på mye flott natur. Kommunesenteret Hønefoss er et trafikk-knutepunkt for bil, tog og buss, og herfra er det bare en time til Oslo, Drammen og Gardermoen, og bare 40 minutter til Sandvika, Asker og Lier.

Fra vårt kontor her på Hønefoss har vi god oversikt over boligmarkedet i Ringerike, nabokommunen Hole nær Oslo, og store deler av Jevnaker kommune ved Randsfjorden. Vi kjenner også hyttemarkedet i Krødsherad og på Norefjell godt. Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gort oss til et av de største meglerkontorene i området. God lokalkunnskap, kombinert med bransjens bredeste boligmarkedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs