Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Hamar

Våre eiendomsmeglere på Hamar-kontoret sitter klare for å hjelpe deg med å selge din bolig og svare på spørsmål rundt verdivurdering, visning eller annet. Vi har lang erfaring med boligsalg her på Hamar, vi kjenner også Stange, Løten og Ringsaker godt. Vi føler oss like hjemme på små og store gårdsbruk som i eneboliger, byleiligheter og fritidseiendommer + at vi selger også mye nybygg. 

Her møtes Rørosbanen, Eidsvoll-Hamarbanen og Dovrebanen møtes er det godt å bo. Kulturbyen, skøytebyen og Hedmarks naturlige sentrum. Vi vet hvor du finner de gode fritidstilbudene, hvor skoleveien går og hvilke butikker du kan handle i.

Vår lokalkunnskap kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs