Moelv

Åsmarkveien 2, 2390 MOELV

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Eiendomsmeglere som kjenner Moelv og omegn

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med å selge boliger i Moelv og områdene rundt. Vi kjenner Moelv godt og har solgt mange boliger og hytter i Gaupen, Rudshøgda , Brøttum, Biri, Sjusjøen og på Ringsakerfjellet. 

Spør gjerne meglere om alt fra leiligheter i byen, til gårdsbruk med vid utsikt over Mjøsa. Eller spør oss om turstiene i Moskogen, badetemperaturen på ”Skinka” eller veien til nærmeste skole. Moelv har vokst frem rundt et titalls møller, sagbruk og vadmelsstamper, men er i dag en moderne småby med et bredt service- og aktivitetstilbud til sine innbyggere. Moelv er også hovedkvarteret til Skandinavias ledende leverandør av byggevarer, Moelven Industrier.

Vår erfaring og lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste