Informasjon om Covid-19

Vi tilrettelegger for en trygg og smittefri bolighandel. Les mer om våre tiltak her.

Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Bergen by

Vårt største kontor i Bergen ligger sentralt beliggende på Torgallmenningen, i hjertet av Bergen by. Våre eiendomsmeglere på Torgallmenningen har lang erfaring med bolighandel og hjelper deg å selge bolig eller eiendom i Bergen.

Herfra har våre engasjerte og erfarne medarbeidere god oversikt over boligmarkedet i hele byen og områdene rundt. Vi har lang erfaring med salg i alle deler av byen, og selger alle typer boliger, fra små borettslagsleiligheter til store praktvillaer med sjøutsikt. Vi skreddersyr et opplegg for hvert oppdrag for å sikre gode salg.

Dyktige, lokalkjente meglere og bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig i Bergen.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs