Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Gjøvik

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med å selge boliger og fritidsboliger her i Gjøvik og omegn. Vi kan hjelpe deg med kjøp og salg av hytte, leilighet, hus og alle slags boliger. Våre meglere kjenner Gjøvik og  omegn godt fra bydelene langs Hunnselvas løp og de landlige områdene i nabokommunene Østre Toten, Vestre Toten, Søndre Land eller Nordre Land. Gjøvik by har utviklet seg til å bli et naturlig kommunikasjonssentrum for et stort befolkningsområde og vi kjenner alle mulighetene. 

Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til den ledende eiendomsmegleren i Gjøvik-regionen. Et godt samarbeid med DNB Bank og bransjens beste presentasjon og bransjens beste markedsføring gjør oss til et trygt valg enten du skal kjøpe eller selge eiendom her i området.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs