Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Lillehammer og omegn

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av bolig eiendom i Lillehammer og er byens største eiendomsmegler. Vi står klare til å hjelpe deg med å selge bolig og alt fra verdivurdering til visninsg eller hjelpe deg med andre spørsmål som oppstår i prosessen. 

Vi kjenner alle boligområdene her godt, fra den gamle villabebyggelsen i sentrum til bydelene Busmoen, Nordre og Søre Ål, Vingnes, Nybu, Jørstadmoen, Røyslimoen, Vårsetergrenda og Fåberg. Vi er også aktivt til stede i kommunene Øyer og Gausdal og populære hytteområder som Hafjell, Skeikampen, Sjusjøen og Nordseter. Vurderer du å kjøpe eller selge bolig her i Lillehammer, OL-byen i nordenden av Mjøsa, ta kontakt med oss. Vi kjenner boligkjøperne! 

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste verktøy for markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg når du skal selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs