Gå til innhold

Eiendomsmeglere som kjenner Grünerløkka

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Grünerløkka og kjenner bydelen godt. Skal du selge din bolig eller har generelle spørsmål om verdivurdering, visning eller andre ting? Kontakt våre meglere og vi vil hjelpe deg med boligen din.

Spør oss om når det er marked i Birkelunden eller om prisen for en øl på Jan Vardøens nyeste utested. Eller spør oss om trehusbebyggelsen på Rodeløkka, bygårdene på Sofienberg, tokyokirsebærtrærne på Carl Berner eller basketball i Grünerhagen. Vi kjenner Grünerløkka, fra Vaterlands bro i sør til Sinsenkrysset i nord og fra Maridalsveien i vest mot Økern i øst. Denne lokalkunnskapen, sammen med bransjens beste boligmarkedsføring gjør DNB Eiendom til den sterkeste samarbeidspartneren ved salg og kjøp av bolig på Grünerløkka.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Boliger til salgs