Gå til innhold

Eiendomsmegler som kjenner Lambertseter

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger i området. Vi kjenner boligmarkedet i Oslo godt og sitter klare til å hjelpe deg med verdivurdering, få boligen klar for visning eller andre ting du lurer på.

Mange unge familier strømmer til bydelen; et populært sted å bo for par i etableringsfasen, med store friluftsområder, fotballbane, lysløype og et stort populært senter. Når familien vokser til tre eller flere, øker interessen for Brannfjell, Ekeberg og Bekkelagshøgda, med sine etablerte villaområder og nærhet til fjorden. Skullerud og Abildsø også, blant de som vil bo nærmere Østmarka og Østensjøvannet.

Etter mange år som meglere i området kjenner vi kjøpernes og selgernes behov og har inntatt en sterk posisjon på salg av boliger i alle størrelser og prisklasser, fra  små leiligheter til romslige eneboliger og plasseffektive rekkehus. Dette kombinert med bransjens mest effektive verktøy for markedsføring av bolig, gjør oss til en synlig og sterk samarbeidspartner ved kjøp og salg av bolig i bydelen!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Selge bolig? Bestill verdivurdering!

Med forbehold om at vi har et kontor i nærheten av deg.

Boliger til salgs